Clevamama - Protectie impermeabila Tencel, 90x70 cm, Alb

6500 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Protectie impermeabila pentru pat Tencel 70x90 cm Clevamama 3331

  • Produsele Clevamama sunt create de mame pentru mame, confectionate din cele mai atent selectionate materiale care sa nu fie nocive pentru copil.
  • Tencel este o tesatura durabila, realizata din fibre derivate din lemn de eucalipt, este natural anti-microbiana, rezistand la acarieni, bacterii si alergeni. Materialele textile realizate cu Tencel sunt mai moi decat matasea, mai racoroase decat lenjeria si chiar mai absorbante decat bumbacul. Aceasta tesatura ecologica are o respirabilitate naturala si o absorbtie de umiditate cu 50% mai mare decat bumbacul, contribuind la mentinerea bebelusului uscat chiar si in cele mai fierbinti nopti. Datorita acestor abilitati, cresterea bacteriilor este inhibata, precum si a mucegaiului si a acarienilor.
  • Produsul este fabricat din doua straturi moi de tesatura naturala Tencel, si un strat discret de poliuretan termoplastic impermeabil. Acesta protectie poate fi asezata direct deasupra cearsafului de pat si apoi indepartat pentru spalare, lasand restul patului intact. Gata cu foile de plastic zgomotoase, pentru un somn confortabil si mai bun.
  • Produsul se spala la masina de spalat.
  • Dimensiunea protectiei impermeabile este de 90cx70cm.

Protectie impermeabila pentru pat Tencel 70x90 cm Clevamama 3331

Culoare: Alb
Dimensiuni: 90x70 cm  
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Pentru cine: Unisex
Varsta: 6-12 luni
Tip produs: Protectie impermeabila  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate