Spin master - BAKUGAN S4 PACHET STARTER HOWLKOR ULTRA, COLOSSUS SI PEGATRIX

10241 Lei

PRP 17590 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Noul pachet Bakugan Starter contine tot ce ai nevoie pentru o lupta Bakugan impotriva celor mai buni prieteni ai tai.

Cu doua mingi Bakugan Basic Evolutions, un impresionant Evolutions Bakugan Ultra Ball, sase BakuCore, o carte de portal si carti de colectie cu personaje si abilitati (toate incluse), poti incepe imediat.

Rotiti Bakugan peste BakuCore incluse pentru a le deschide sau alege Ultra Bakugan pentru o transformare si mai dinamica.

si in afara de Pachetul de inceput, Ultra Bakugan nu mai este disponibil pentru cumparare nicaieri! În cazul in care Bakugan-ul adversarului tau este mai puternic, unul dintre noile Nanogan (vandut separat) poate fi folosit pentru fiecare duel, cu care valul poate fi in continuare inversat.

Punctul culminant absolut al sezonului Bakugan &bdquoEvolutii&rdquo este Platinum Series Bakugan cu miezul lor metalic, care recreeaza modul de putere din seria de animatie.

Acest lucru permite adversarului sa fie eliminat din cale cu o impingere puternica si duelul sa fie castigat pe cale grea.

Atat personajele cunoscute, cat si noile Bakugan au elemente optice noi precum Evolutions Bakugan fie simboluri care se potrivesc cu factiunile fie zone transparente de pe corp.

Pentru toti nou-venitii Bakugan, precum si pentru fani, pachetul de start cu cartile portal ofera un principiu de joc suplimentar si posibilitatea de a exersa abilitatile de rulare, astfel incat un incepator sa devina rapid un profesionist Bakugan.

Noul Starter Pack este inceputul perfect pentru o colectie Bakugan.

Experimenteaza varietatea cu peste 150 de personaje diferite si concureaza cu prietenii tai intr-un duel.

Trei, doi, unu - Batalia Bakugan.

Continut 1 Bakugan Howlkor Ultra , 2 Bakugan - Colossus si Pegatrix , 6 BakuCores, 3 carti de caractere, 1 card portal, 1 ghid de colectie, 1 set de instructiuni.

Colectie: Bakugan  
Inaltime: 25.40  
Latime: 20.30  
Pentru cine: Masculin  
Varsta: 7 ani +   8 ani +   6 ani +  
Tip produs: Figurina  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate