Biciclete fara pedale

(229 produse)

Biciclete fara pedale

(229 produse)

1-60 din 229 produse

Biciclete fara pedale - 229 produse cu preturi intre 94.99 lei si 1120 lei

Bicicleta fara pedale, solutia ideala pentru prima aventura pe doua roti a micutului tau

Mersul pe bicicleta nu este chiar cel mai usor lucru, iar invatarea poate sa fie lenta si cu incidente. Cu toate acestea, bicicletele fara pedale sunt o noua metoda pentru a-i stimula pe cei mici si de a le dezvolta echilibrul. Aceste modele sunt mult mai eficiente decat tricicletele sau bicicletele cu pedale si roti de antrenament. Ele sunt cunoscute si ca pre-biciclete, fiind de antrenament sau de echilibru.

Sunt si o modalitate ideala pentru a-ti scoate copilul din casa. Acestea sunt vazute drept o jucarie si, pe langa avantajele petrecerii timpului intr-un mod placut, vei reusi sa-l convingi, fara prea mare dificultate, sa faca si sport, indiferent daca are 1 an, 2 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani sau 6 ani.

Bicicleta fara pedale pentru copii: ce avantaje aduce aceasta micutilor?

Bicicletele fara pedale pentru bebe au devenit foarte populare si castiga din ce in ce mai multi adepti. Neavand pedale sau roti de antrenament, dar cu frana, copiii si bebelusii trebuie sa-si foloseasca propriile picioare atat pentru a se deplasa, cat si pentru a mentine stabilitatea, cautand sa nu cada si sa aiba un control mai mare, iar acest lucru ii va face sa se simta in siguranta.

In loc sa foloseasca modelele traditionale, cu care copiii invata mai intai sa pedaleze si doar ulterior sa isi mentina echilibrul, cu un produs din aceasta categorie, cei mici vor fi nevoiti mai intai sa-si antreneze echilibrul si apoi sa exerseze pedalatul. In acest fel, atunci cand vor incepe sa foloseasca un model normal, se vor descurca mult mai bine. In plus, pe langa echilibru, copiii isi vor dezvolta si abilitatile motorii, coordonarea, dar si musculatura. Pe site-ul nostru gasesti atat modele ieftine, cat si ceva mai scumpe, potrivite oricarui buget!