De ce este important mersul pe tricicleta?

De_ce_este_important_mersul_pe_tricicleta

Suntem in sezonul estival, vremea de afara este perfecta pentru a iesi la o plimbare cu bebe al tau. Printre multele activitati pe care le puteti face se numara si mersul pe tricicleta.

Copiii cresc si se dezvolta foarte repede, asa ca pe la varsta de 2 ani sunt pregatiti sa exploreze lumea din jurul lor, ghidati de o curiozitate aparte. Sunt dornici sa descopere noi aventuri si tricicleta este liantul perfect.

Mersul pe tricicleta functioneaza ca o calatorie initatica a copilului, acesta ajutand la dezvoltarea fizica, psihica si emotionala a copilului. Il va invata pretioase lectii despre echilibru si cum sa coordoneze miscarea picioarelor si a mainilor in acelasi timp pentru a avea rezultate extraordinare. Pe de alta parte tricicleta este pentru copii un simbol al libertatii, al autonomiei si al independentei, fapt ce il va motiva pe prichindelul tau sa fie cel mai bun.

Pe site-ul BabyNeeds.ro vei gasi o gama variata de triciclete care ii vor provoca o bucurie fara margini copilului tau. Iata cateva exemple:

  1. Tricicletele Chippolino se remarca printr-un design atractiv si confort. Brandul are o gama diversificata de modele (simple sau cu copertina) iar in aceasta perioada multe din modelele acestei marci sunt la reducere pe site-ul BabyNeeds.

  2. Un alt brand pe care il recomandam este Fisher-Price. Tricicletele 3 in 1 sunt perfecte pentru copilul tau, deoarece cand acesta va creste, accesoriile care sunt in plus pot fi detasate (suportul pentru picioare, bara de siguranta, parasolar, maner).

  3. Tricicletele Puky au design atletic, sportiv, iar brandul se remarca prin comercializarea modelului fara pedale pentru incepatori. Cel mai interesant model al marcii (de aceasta data pe 4 roti) este Puky Masina Cart F20 in forma de cart ce prezinta un scaun reglabil în trei pozitii, structura metalica, si roti din cauciuc de calitate superioara.


Te asteptam cu drag pe site-ul nostru sa alegi modelul potrivit de tricicleta pentru copilul tau!

Articole recente: