Storcator de fructe si legume, Burgundy Metallic Collection, Berlinger Haus, BH 9075

26488 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Storcator de fructe si legume, Burgundy Metallic Collection, Berlinger Haus, BH 9075 Storcatorul de fructe și legume din colecția Burgundy Metallic de la Berlinger Haus, modelul BH 9075, este un instrument excelent pentru a prepara sucuri naturale de fructe și legume proaspete în confortul casei dvs. Cu o putere de 400W  storcatorul poate procesa rapid și eficient fructele și legumele dvs.

preferate, astfel încât să puteți savura sucuri sănătoase în fiecare zi. Storcătorul vine echipat cu două site: una pentru fructe și una pentru legume, astfel încât puteți obține maximum de suc din fiecare ingredient.

Site-ul pentru legume este ideal pentru legume fibroase și tari, cum ar fi morcovii sau sfecla, iar site-ul pentru fructe este perfect pentru fructele moi și suculente, cum ar fi portocalele sau piersicile. Cuva pentru pulpa are o capacitate de 1,5 litri, astfel încât puteți procesa o cantitate mare de fructe și legume fără a fi nevoit să întrerupeți procesul.

De asemenea, storcatorul este ușor de curățat, datorită designului său inteligent și a componentelor detasabile, care pot fi curățate în mașina de spălat vase. Storcatorul de fructe și legume din colecția Burgundy Metallic de la Berlinger Haus este un instrument practic și estetic plăcut, perfect pentru orice bucătărie modernă.

Tip produs: Storcator de fructe si legume  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate