Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Tutti Bambini – Set patut + salteluta pentru bebelusi Lucas Expresso

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Setul este format din patutul pentru bebelusi Lucas culoarea Expresso   si o salteluta din fibra de cocos si burete cu dimensiunile de 140× 70 cm.

Patutul 3 in 1 Lucas este  un patut  mare   multifunctional   care va fi alaturi de bebelus panacand acesta va deveni scolar.Patutul se adapteaza cu usurinta etapelor de crestere a bebelusului. Versatil patutul se transforma cu usurinta din  patut destinat bebelusului intr-un  pat junior  si apoi intr-o  sofa chic! Patutul este realizat din  lemn masiv are dimensiuni generoase pentru o utilizare indelungata iar  designul sau clasicsi elegant   dar cu linii moderne   are un rafinament aparte integrandu-se perfect in orice ambianta!Lucas  poate fi utilizat ca si patut pana in jurul varstei de 6 ani dupa care se va transforma intr-o sofa foarte chic.

Salteluta are proprietati  hipo-alergenice   asigura un  suport ferm zonei lombare a bebelusului si este  foarte confortabila. Aceasta se poate utiliza pe ambele parti si are o  husa detasabila din bumbac 100%.

Caracteristici patut:

1. Patut realizat din lemn masiv foarte stabil  si deosebit de elegant

Patutul  include un sertar mare foarte util pentru depozitarea  lucrurilor bebelusului.  Sertarul  patutului esteculisant(fiind  integrat in patut).    Pentru finisarea patutului s-a utilizat  lac pe baza de apa

Atat  lacul  utilizat pentru finisare cat si  cleiul utilizat  la imbinarea componentelor sunt  certificate ca fiind  non-toxice

Salteaua patutului  poate fi pozitionata la  3 nivele de inaltime diferite astfel incat mamica va avea  acces facil  la bebelusi in toate etapele de crestere.

2.  Patutul pentru bebelusi  se poate transforma foarte usor intr-un  pat junior

Patutul  Junior  se obtine prin  indepartarea  ambelor laterale  si prin pozitionarea suportului pentru saltea la cel mai jos nivel.  In aceasta etapa este foarte utila de asemenea   utilizarea sertarului  pentru depozitarea lucrurilor copilului.  Patutul  este foarte  stabil gratie designului conceput pentru a  asigura  siguranta maxima  si in aceasta etapa de utilizare a patutului.  Patutul isi pasteaza aceleasii  linii clasice si  design rafinat integrandu-se perfect in camera copilului.  Patul junior  poate fi utilizat  in aceasta etapa din momentul in care copilul se poateurca/cobori singur  din pat.

3. In cea de-a  treia etapa patutul se transforma intr-o  sofa chic.

Tendintele trec   eleganta si  rafinamentul  rezistaSofa-ua va fi utilizata ca un  spatiu de odihna  si  de joaca  foarte util.  Asadar  patutul devine o piesa de mobilier foarte eleganta  si utila pentru cei mici.  Si in aceasta etapa  utilitatea sertaruluiintegrat va fi apreciata.

Caracteristici salteluta:

Salteaua din cocos si burete  pentru copii are  1  strat de fibra de cocos si  unul de burete hipo-alergenic. Aceasta asigura un  suport ferm si este  foarte confortabila.  Husa cu fermoar  este alcatuita din  bumbac 100% pentru un confort sporit al copiilor.

Dimensiune: 140× 70 cm

Grosime: 10 cm

Garantie: 12 luni

Produs fabricat in UE

Detalii tehnice:

Garantia patutului: 1 an

Greutate: 43 kg

Inaltime: 108 cm

Lungime: 150 cm

Latime: 70 cm

Culoare:  Expresso

Norme de siguranta: BSEN716 and BSEN8509

Tipul de lemn utilizat:  Pin

Reglare in inaltime a saltelei: DA

Laterala culisanta:  NU

Sertar integrat: DA

Dimensiune saltea compatibila (inclusa in colet): 70 x 140 cm


Despre Tutti Bambini

In decursul a  25 de ani de experienta Tutti Bambini a dezvoltat colectii de  mobilier inedite combinand inegalabilul  stil clasic a carui eleganta  rezista nestirbita in timp   cu modernitatea impusa de  tendintele contemporane.

Solutiile  tehnice ingenioase   normele  de siguranta  stricte precum si calitatea ireprosabila &ndash reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutii Bambini.

Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern in acelasi timp &ndash   create pentru a rezista in timp  de-a lungul mai multor generatii. Aceasta este promisiunea noastra care ne-a transformat in  lideri incontestabili ai acestui segment in Marea Britanie!

 

 

 

Culoare: Maro, Venghe, Cires, Stejar
Dimensiuni: 140x70 cm  
Greutate produs (Kg): 51-70 kg
Material: Lemn  
Pentru cine: Unisex
Varsta: 6-12 luni
Tip produs: Patut transformabil  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare