Corint - Carte educativa English made fun A workbook for 1 grade students

3300 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 33 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Cumparate frecvent impreuna:

Cumparate frecvent impreuna:

Volumul contine activitati din categoria jocului ghidat care este conceput ca o imersiune intr-un mediu ce reproduce stimuli cu care copilul se confrunta in viata cotidiana.

Materialele de „joaca” sunt create si aranjate de autor cu meticulozitate si maiestrie pentru a facilita dezvoltarea abilitatii elevului de a initia jocul.

Lucrarea este rezultatul muncii unui profesor dedicat si inspirat care vede in micutii lui elevi parteneri de joacă si care a inteles cuvintele lui Solomon Marcus: „Educatia si invatarea inseamna spectacol.

Asocierea educatiei cu ideea de spectacol are in vedere si bucuria care trebuie sa le insoteasca pe amandoua”. Culegerea cuprinde doua parti corespunzatoare celor doua semestre.

Prima parte este formata din 15 capitole si un capitol de recapitulare iar partea a doua este formata din 16 capitole si un capitol de recapitulare.

La sfarsitul culegerii se gaseste cheia cu raspunsurile la exercitii.

Primele 23 de capitole sunt concepute fiecare in jurul cate unei teme de vocabular: familia casa corpul uman animalele domestice animalele de companie fructele obiectele scolare etc.

Capitolul 24 dorește sa puna bazele initierii unei conversații in limba engleza si se concentreaza asupra formulelor de salut.

Capitolele 25–31 au ca scop consolidarea primelor notiuni de gramatica pentru elevi: numeralul (numerele de la 1 la 20)  pronumele personal (eu tu el ..)  verbul TO BE (la afirmativ forma lunga)  articolul nehotarat (A si AN) si prepozitiile de loc (exprimarea locatiei). AUTOR(I): FLORIN RADU BORTESTIP COPERTA: SOFTCOVERISBN: 9786067937510FORMAT: 20 5 X 26 CMEDITURA: CORINTAN APARITIE: 2020NUMAR PAGINI: 88.

Caracteristici speciale: A workbook for 1 grade students  
Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 7 ani +  
Tip produs: Carte educativa  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Produse similare

Categorii asociate