Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Carucior gemeni Zoom Ink ABC Design

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Căruciorul sport de gemeni și de frați cu varsta apropiata ZoomDe asemeni, este ideala pentru fratii/copii cu varste apropiate putand fi combinat si cu scaun auto de grupa 0+.

Cele doua atasamente li se pot schimba directia de mers in orice directie.

In functie de starea de spirit a copiilor si a parintilor, numarul de locuri pot fi montate cu fata sau cu spatele la directia de mers.

Micii pasageri pot sta fata in fata sau spate in spate.

Maner telescopic, ajustabil pe inaltime.

Caruciorul este extreme de flexibil si adaptabil cu unghi de intindere optimizat pentru starea de sanatate a coloanei vertebrale.Caruciorul Zoom poate fi transformat intr-un sistem de calatorie impreuna cu un scaun auto de grupa 0+ si un adaptor adecvat.

Cand este pliat este compact de aceea este usor de utilizat și practic.

Plierea caruciorului pe timpul transportului este asigurata printr-un sistem de blocare a plierii, usor de utilizat.

Fapte si date importante Recomandare De la 6 luni Sarcina totala 49 kg Greutate maxima 44 kg Greutate maxima incarcatura cos 5 kg Landou nou-nascut NU- Accesorii disponibile Compatibil cu ( optional cu ajuotul unui adaptor) ABC Design Hazel, Tulip Cybex Aton, Aton M, Aton 5, Aton Q, Aton Q Plus, Aton Q i-size, Cloud Q, Cloud Q Plus, Cloud Z i-size, Cloud M i-size Joie i-Gemm kiddy Evolution pro, Evolution pro 2, Evolunafix Maxi Cosi Citi, CabrioFix, Pebble, Pebble Plus Nuna pipa next Dimensiuni produs asamblat (lxl) 121 x 60 cm Înălţime maner ghidare 95 - 111 cm Dimensiuni produs pliat (lxlxî) 85 x 60 x 57 cm Dimensiuni ale scaunului de atasat la carucior (lxl) 22 x 32 cm Dimensiunile spatarului caruciorului (lxî) 32 x 54 cm Dimenisune roti fata 20,5 cm Dimensiune roti spate 28,5 cm Greutate brută cu scaun sport 17,3 kg Obs.

!-Landourile de nou-nascut si scoica auto Tulip (0-13kg) din imagine se achizitioneaza separat.-Daca se achizitioneaza 2 landouri mai trebuie achizitionat si un set de adaptor de landou art.

12001791000-Daca se achizitioneaza orice tip de scoica din cele compatibile, trebuie achizitionate si 2 seturi de adaptori art.

12000331000.

Tip produs: Carucior gemeni  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate