Certificare Intertek

 

TÜV SÜD

TÜV SÜD este unul dintre cele mai cunoscute centre de testare germane care ofera certitudinea ca produsele ce au fost verificate in laboratoarele proprii intrunesc toate standardele de siguranta si de calitate.

TÜV SÜD este un partener de incredere ales pentru solutii de siguranta, securitate si durabilitate.

In ultimii 150 de ani TÜV SÜD a adaugat valoare partenerilor si clientilor printr-un portofoliu cuprinzator de servicii de testare, certificare, audit si consultanta.

Acestia au permis progresul in societate si in afaceri, ramanand fideli obiectivului de a proteja oamenii, mediul si activele impotriva riscurilor legate de tehnologie.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Scaune auto: Bastiaan, Bastiaan RWF, Sander, Levi Simple, Bram, Noa Plus, Mari Graphite, Antoon RWF
 • Inaltator auto: Luuk Fix,
 • Carucioare copii: Greet
 • Marsupii si Port Bebe: Margareet
 • Scaune de masa: Mona

SGS

SGS este un laborator independent de testare care confirma ca produsele indeplinesc standardele si reglementarile nationale si internationale.

SGS este specializat pe testarea produselor pentru copii care sunt atent analizate pentru a indeplini toate conditiile necesare.

Serviciile SGS se impart in patru categorii: inspectie, testare, certificare si verificare.

Laboratorul ofera servicii independente la nivel mondial care fac diferenta in viata oamenilor.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Carucioare copii: Emma Plus, Natt, Bell
 • Scaune de masa: Linn Plus
 • Balansoare si leagane: Ruben, Robin, Rita, Rosa, Henk, Pascal
 • Biciclete copii: Bart, Alex, Arie
 • Centre de activitati: Paula
 • Patuturi copii: Sven Plus, Simon, Adriaa, Sofie, Flower, Theo, Timon, Vera
 • Sisteme de protectie: Tulia, Hanna, Truus, Eva
 • Tricilete si trotinete pentru copii: Tris, Kori

 

Grand-Duche

Certificarea Grand-Duche confirma ca produsele au trecut toate tipurile de teste de durabilitate si de stres in institutul independent de testare din Luxembourg.

 

STC

STC este lider pe piata in ceea ce priveste inspectia, testarea, certificarea si verificarea produselor, in special celor destinate transportului.

Testarea STC confirma ca produsele verificate sunt conforme din punct de vedere calitativ.

 

SNCH

Institutul de certificare si omologare SNCH a fost creat in 1987 si este localizat in Luxembourg.

SNCH este acreditat conform standardului ISO / IEC 17065 de catre OLAS (Office Luxembourgeois d'Accréditation et de Surveillance) si se bazeaza pe examinarea produselor in vederea respectarii cu strictete a standardelor europene, focusandu-se pe partea de produse de copii.

Produsele certificate SNCH garanteaza siguranta si calitate.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Scaune auto copii: Liam, Levi One, Luuk

 

RDW

RDW este un furnizor de servicii publice din lantul de transport cu o vasta expertiza datorita anilor de experienta pe partea de vehicule si componente.

RDW se focuseaza pe testarea produselor in contextul sigurantei si calitatii si ofera servicii premium, precum si transparenta si responsabilitate.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Scaune auto copii: Jasper, Hugo Lether

 

LuxControl

LuxControl este lider pe pe piata in ceea ce priveste inspectia, testarea, certificarea si verificarea produselor si apartine grupului TÜV Rheinland Group.

LuxControl se focuseaza pe partea de testare a produselor de copii care sunt examinate cu atentie pentru a se asigura ca indeplinesc toate conditiile necesare de calitate si siguranta.

 

CTI

CTI este unul dintre cele mai competitive grupuri de testare si certificare de pe piata care se ocupa de verificarea produselor pentru copii si de verificarea jucariilor.

Toate produsele sunt examinate cu atentie pentru a se asigura ca indeplinesc toate conditiile necesare de calitate si siguranta.

 

VCA

Certificatul VCA este oferit companiilor care au imbunatatit in mod vizibil lucrul in cadrul acestora pentru a limita numarul accidentelor.

VCA este un program versatil care ajuta companiile in managemetul sanatatii si mediului inconjurator.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Scaune auto copii: Lars, Nico

 

Intertek

De mai bine de 130 de ani, companiile din intreaga lume au depins de Intertek pentru a asigura calitatea si siguranta produselor, proceselor si sistemelor lor.

Intertek trece dincolo de testarea, inspectarea si certificarea produselor; sunt un furnizor de asigurare a calitatii totale pentru industriile din intreaga lume.

Prin reteaua globala de facilitati de ultima generatie si expertiza tehnica de varf din industrie, ofera clientilor servicii inovatoare si personalizate de asigurare, testare, inspectie si certificare.

Intertek verifica daca produsele indeplinesc standardele de calitate, sanatate, mediu, siguranta si responsabilitate sociala pentru orice piata din intreaga lume.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Carucioare copii: Irma, Jullie, Elia, Annet, Annet Tour, Greet, Mari, Jullie One
 • Scaune de masa: Cora
 • Balansoare si leagane: Otto
 • Biciclete copii: Casper, Willy
 • Tricilete si trotinete pentru copii: Hari

 

BUREAU VERITAS

BUREAU VERITAS este un organism de certificare de varf ce permite clientilor de pe fiecare continent sa isi imbunatateasca continuu performanta prin certificarea sistemului de management.

Certificarea BUREAU VERITAS permite organizatiilor de toate dimensiunile si sectoarele sa demonstreze conformitatea, sa imbunatateasca increderea partilor interesate, sa reduca riscul si sa optimizeze performanta.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Centre de activitati: Anika, Agnes
 • Scaune Auto: Oliver

 

ETS

ETS este o echipa de experti in educatie, cercetatori si dezvoltatori de evaluare care cred ca prin învatare oamenii isi pot imbunatati situatiile din viata si pot aduce contributii incredibile la lume.

Misiunea ETS: Sa promoveze calitatea si corectitudinea in educatie, oferind evaluari corecte si valide, cercetare si servicii conexe. Produsele si serviciile ETS masoara cunostintele si abilitatile, promoveaza invatarea si performanta si sustin educatia si dezvoltarea profesionala pentru toti oamenii din intreaga lume.

Toate produsele sunt examinate cu atentie pentru a se asigura ca indeplinesc toate conditiile necesare de calitate si siguranta.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Scaune de masa: Koen

 

HTT

HTT este unul dintre cele mai de incredere nume din domeniul contorizarii electrice.

Pastreaza cele mai inalte standarde, imbunatatite in mod unic prin respectarea personala a cerintelor si provocarilor fiecarui client.

HTT ofera clientilor sai diverse servicii. Fiecare serviciu este sustinut de garantia HTT de manopera de calitate pana in cele mai mici detalii. HTT indeplineste, de asemenea, cele mai inalte standarde de testare din industrie si se mandreste cu expertiza sa tehnica si cu un record dovedit de fiabilitate.

Toate produsele sunt examinate cu atentie pentru a se asigura ca indeplinesc toate conditiile necesare de calitate si siguranta.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Interfon/Videofon bebe: Babyline 2.1

 

TCT

TCT este o companie de testare care se concentrează pe serviciile de testare si certificare pentru siguranta produselor electronice si electrice si a bunurilor de larg consum.

TCT va permite sa demonstrati ca produsele, procesele, sistemele sau serviciile sunt conforme cu standardele si reglementarile nationale sau internationale sau cu standardele definite de clienti.

TCT se asigura ca produsele si serviciile respecta standardele globale si reglementarile locale.

Laboratorul TCT este o institutie de testare aprobata de Comitetul National de Acreditare din China pentru Evaluarea Conformitatii (CNAS), nr. L6165.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Interfon/Videofon bebe: Babyline 5.1

 

LCS

LCS este un laborator independent de testare cu sediul In Shenzhen, China. Acesta este recunoscut de mai multe organisme de certificare cunoscute la nivel internațional: UL, FCC / TCB, CEC, Industry Canada, VCCI, TIMCO, SIEMIC, EMCC, PHOENIX TESTLAB, Intertek, NEMKO, DEKRA, TUV, aprobare SAA, ILAC -MRA & CNAS si CMA. Cu o echipa de ingineri profesionisti si tehnologi, care au experienta si in examinari de tipul celor de siguranta, laboratorul de testare LCS ofera servicii de control al securitatii producatorilor de dispozitive electromecanice din intreaga lume, pentru a reduce la minimum pericolele industriale asupra oamenilor si mediului inconjurator.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Interfon/Videofon bebe: Babyline 7.1

 

CTL

CTL are sediul in districtul Nanshan, Shenzhen si are laboratoare de testare infiintate in Shenzhen, Dongguan si Zhongshan.

Laboratoarele sunt platforme de testare independente si terte, stabilite in stricta conformitate cu standardele internationale de management al laboratoarelor ISO / IEC 17025.

Exista echipamente de testare EMC, echipamente pt. testarea sigurantei, bateriilor și energiei noua care respectata cerinta standardelor precum ANSIC63.4 EN50147 CISPR16 GB T6113 IEC62133 UN38.3 UL1642 UL2054 GB31241.

CTL se concentreaza pe serviciul de testare pentru dispozitive portabile inteligente, vehicule aeriane fara pilot, walkie-talkie pentru uz public si profesional, produse energetice noi, baterii, produse de comunicatii fara fir, aparate electrice de uz casnic, informatii si produse audiovizuale, aparate si instrumente medicale.

Toate produsele sunt examinate cu atentie pentru a se asigura ca indeplinesc toate conditiile necesare de calitate si siguranta.

Categorii care fac parte din aceasta certificare:

 • Interfon/Videofon bebe: Babyline 8.1