Detalii livrare

Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea 300 Ron se face GRATUIT (in limita a 5 Kg).

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 Ron costul livrarii este 17 Ron (in limita a 5 Kg).

In cazul coletelor ce depasesc 5 Kg, se va percepe o taxa de 0.9 Ron + TVA pentru fiecare kg suplimentar (valabil atat pentru Bucuresti cat si in restul tarii), indiferent de valoarea coletului.

NU se percep taxe pentru kilometri suplimentari (localitati aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat) insa timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru, in 24 - 72 ore de la lansarea comenzii.

*Durata de livrare a produselor de 24-72 ore de la lansarea comenzii sunt oferite in conditii de disponibilitate a produselor si in perioadele cu un volum scazut de comenzi. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Mentinam ca Babyneeds.ro nu livreaza in strainatate.

Va multumim,

Echipa BabyNeeds.ro