Motorola - Casti audio In-ear VerveBuds800 Smart True Wireless

49900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 499 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Casti audio wireless In-ear Motorola VerveBuds800 Smart True Designul elegant si inteligent al Castilor audio wireless Motorola VerveBuds800 Smart True ofera un timp de functionare continuu de 6 ore, care poate fi extins cu carcasa de incarcare cu inca 12 ore.

O calitate perfecta a sunetului cu microfon dual pentru apeluri clare, handsfree si compatibilitate perfecta cu Alexa, Siri si Google Assistant.

De asemenea, utilizeaza egalizatorul de sunet EQ prin aplicatia VerveLife pentru o experienta de ascultare personalizata.

Adaugata la designul si caracteristicile cuprinzatoare este certificarea sa impermeabila IPX4, care te scuteste de riscul deteriorarii castilor datorita apei.

De asemenea, carcasa de incarcare Qi wireless este super compacta, o poti lua oriunde cu tine. Microfon Dual pentru sunet clar Sunet cu o calitate audio HD si microfon dual cu o tehnologie uimitoare de reducere a zgomotului CrystalTalk.

Duceti conversatia mai departe, la o distanta de pana la 300 de metri in camp deschis, cu claritate a conversatiei la fiecare pas. Compatibile cu Siri, Google Now si Alexa Utilizatorii pot descarca aplicatia Hubble Connect for Verve Life pentru a urmari si monitoriza ultima locatie conectata.

Aplicatia actualizata este acum conectata si cu Amazon Alexa. Caracteristici Casti audio wireless In-ear Motorola VerveBuds800 Smart True: Pana la 12 ore de functionare cu carcasa de incarcare (6 ore/incarcare). Conectare automata la dispozitiv. Capete din silicon in 3 dimensiuni. Carcasa de incarcare wireless. Sunet stereo de inalta fidelitate. Microfon dual cu tehnologie de reducere a zgomotului CrystalTalk. Functie de casca mono Bluetooth. Protectie waterproof IPX4. Buton Click control. Compatibile cu Alexa, Siri si Google Assistant, Amazon Alexa. Functioneaza cu aplicatia Hubble Connected for VerveLife. Egalizator de sunet EQ prin aplicatia VerveLife. Bluetooth 5.0. Accesati ultima locatie in care v-ati conectat.

Caracteristici speciale: Wireless  
Greutate produs (Kg): 1  
Model: In-ear VerveBuds800 Smart True  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 72+  
Tip produs: Casti audio  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate