Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Jane spania - Termos Jane din inox pentru lichide 500 ml

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

    Este realizat din inox inoxidabil.

    Include o valva de reglare a vitezei de scurgere a lichidului, valva care poate bloca scurgerea dintr-o singura apasare.

    Ideal pentru scurte plimbari. Temperatura hranei va scadea conform graficului mentionat pe cutie (dupa prímele 2 ore, temperatura hranei scade cu aproximativ 20 grade C). Capacitatea: 500 ml Grupa: 0 luni +.

      Instructiuni privind utilizarea acestui articol:    Capacitatea: 350 ml (sau 500 ml). Pastreaza temperatura constanta a lichidelor (rece sau cald) timp de aproximativ 10 ore, multumita capacului si peretilor dubli. Temperatura lichidelor va scadea conform graficului mentionat pe cutie (dupa prímele 2 ore, temperatura hranei scade cu aproximativ 20 grade C). Rezistent la lovituri. Usor, practic si sigur de utilizat atat acasa cat si in drumetii. A se pastra in locuri reci, uscate si curate departe de surse de caldura.

    A se spala inainte de fiecare utilizare. Nu utilizati detergenti abrazivi. Nu utilizati in cuptoarele cu microunde. Recomandare pentru pastrarea hranie calde pe o perioada mai mare de timp: inainte de utilizare incalziti recipientul in apa fiarta timp de 5 minute.  In acest fel, hrana isi va pastra temperatura dorita o perioada mai indelungata. Conform UNE-EN14372.

    intotdeauna utilizati acest produs sub supravegherea unui adult.

    Intotdeauna verificati temperatura hranei copilului. Pastrati componentele care nu sunt utilizate, departe de copil. Pastrati aceste instructiuni pentru referiri ulterioare. Termosul poate sa difere usor fata de fotografie.

.

Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Termos lichide  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate