Headu Ecoplay - Puzzle-Uri Progresive Litere Si Cuvinte Eng

7490 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

„Proiectam jocuri, jucarii, carti si aplicatii distractive, de inalta calitate, pentru a-i invata pe copii abilitati esentiale folosind o metoda de predare inovatoare.” - Fondatorii Headu Invata sa citesti si sa scrii cu acest bingo distractiv cu animale.

Asambleaza la loc puzzle-urile progresive, deseneaza literele si fi primul care compune cuvinte! Puzzle-uri progresive litere si cuvinte eng de la Headu.

HEADU stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul dispozitivelor educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si neobligatoriu, cu o capacitate de invatare permanenta.

Setul include: 9 puzzle-uri de animale cu piese mari; Puzzle-uri progresive din 3,4 și 5 piese; 36 de litere.

Gama Ecoplay de la Headu se remarca prin utilizarea de materiale reciclabile integral.

De ce sa alegi HEADU? Revolutia digitala, cresterea tot mai mare de informatii, explozia potentialului stiintei si a tehnologiei si accelerarea globalizarii, fac ca in prezent sa fie esential sa avem noi moduri de gandire si noi cai de invatare: de la copii mici si pana la adulti, la scoala, la locul de munca si in viata.

Misiunea brandului HEADU stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul dispozitivelor educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si neobligatoriu, cu o capacitate de invatare permanenta.

Pentru cine: Unisex
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Primul meu puzzle, Limba engleza   Puzzle Litere Si Cuvinte Engleza  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate