Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Incalzitor biberon auto/casa BAYBY BBW 2010

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Copilului nu-i pasă dacă sunteți pe drum spre o vacanță sau o călătorie, chiar și într-un mediu nefavorabil, veți fi anunțați  că îi e foame. Pentru aceste situații, merită să cumpărați încălzitorul BAYBY BBW 2010, care a fost special conceput pentru a încălzi alimentele pentru copii acasă și pe drum.

Încălzitorul de biberon BAYBY BBW 2010 este foarte ușor de folosit atât acasă, la priză, cât și la drum, în mașină. Schimbați doar partea din spate a dispozitivului între utilizarea la domiciliu (imagine de casă) atunci când dispozitivul este alimentat și folosind vehiculul (imaginea mașinii) utilizând adaptorul pentru mașină.

Alimentele din frigider, acasă, sunt încălzite în aproximativ 5 minute , iar alimentele de temperatura camerei, în masină, sunt încălzite la temperatura optimă de 37 de grade Celsius în aproximativ 6 minute.

Încălzitorul poate fi folosit pentru biberoane sau recipiente din sticlă pentru a încălzi mâncare de bebeluși, adaugănd o cantitate de apă necesară fiecărui aliment.

Este dotat cu un recipient de măsurare al apei, care se atașează pe dispozitiv, pentru a fi ușor de depozitat și găsit.

Când recipientul este inserat, încălzitorul trebuie pornit, ledul indicând pornirea acestuia, iar după ciclul de încălzire, ledul se va stinge, iar produsul trebuie îndepărtat.

Caracteristici:

  • este universal, se potrivește pentru orice tip de biberon sau borcănel de mâncare
  • ideal pentru mașină si acasă
  • rapid, chiar și pentru încălzirea mâncării
  • oprire automată după ciclul de încălzire
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!