Buki france - Joc de indemanare cu forme geometrice

11806 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Ridica diferitele forme geometrice si vezi cate poti strange!

Daca penseta atinge marginea metalica a tavii, se aprinde o lumina si se aude un semnal sonor. Fiecare forma geometrica vine in 3 marimi diferite, pentru trei nivele de dificultate. 

Exista un cronometru pentru ca cei mici sa poata cronometra atunci cand se joaca singuri. Daca sunt doi jucatori, cel care strange cele mai multe forme, fara sa sune soneria, va castiga jocul. Copiii invata numele si formele culorilor in timp ce pregatesc cartonasele cu autocolantele furnizate. 

Contine: 1 tava cu penseta, 12 forme de nivel 1, 12 forme de nivel 2, 12 forme de nivel 3, 1 cronometru, 36 de carti, 36 de planse cu autocolante. 

Dimensiunile cutiei: 26 x 7 x 26 cm

Varsta recomandata: 4 ani+

Baterii: sunt necesare 2 baterii LR03-AAA (neincluse) si o baterie LR1130 (inclusa)

Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni din cauza pieselor mici care pot fi ingerate. Pericol de sufocare. AVERTIZARE! A se utiliza sub supravegherea directa a unui adult. Prezența punctelor și marginilor ascuțite funcționale. PĂSTRAȚI AMBALAJUL PENTRU REFERINȚE VIITOARE. Culorile și conținutul pot varia ușor. 

Necesită 2 baterii LR03-AAA neincluse și 1 baterie LR1130 inclusă. Bateriile trebuie schimbate de către un adult. Bateriile sunt clasificate ca DEEE și trebuie aruncate în siguranță atunci când nu mai sunt necesare. 

Atenție, această jucărie produce semnale luminoase care pot declanșa crize epileptice la persoanele sensibile. Fișa de instrucțiuni trebuie păstrată deoarece conține informații importante.

Greutate produs (Kg): 0.50  
Tip produs: Joc de indemanare  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!