Buki france - Laboratorul de Chimie Microscopica

16847 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 168 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

30 de experimente pentru o calatorie in lumea microscopica: cristale instantanee, polimerizare, reactie acido-bazica etc 

Setul contine 3 lentile de marire pentru a le plasa pe statia de lucru si ochelari de protectie pentru a vedea in prim plan. Statia de lucru este iluminata de jos si contine multe accesorii: pipete, pensete, pahar gradat, vase Petri, reactivi etc 

Contine: Post de lucru iluminat, 1 brat articulat, lupa x5, 1 lentila fresnel x3, 1 pereche de ochelari de protectie, 1 suport pentru ochelari, 1 lupa x1.5, 1 colorant albastru, (5ml), 1 colorant galben (5ml),  acetat de sodiu (50g),  bicarbonat de sodiu (40g), pudra de zapada (20g), sulfat de cupru (12g), 3 vase Petri, 1 filtru negru, 1 pipeta, penseta, 1 pahar, 2 pahare gradate (100 ml), 1 pai, 1 lingura de masurat, 2 agitatoare, 1 carpsa pentru sters lentilele. 

Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii mai mici de 3 ani din cauza pieselor mici care pot fi ingerate. Pericol de sufocare. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Culorile si continutul pot varia usor.

Necesita 2 baterii 2 LR06-AA, neincluse. Bateriile trebuie schimbate de catre un adult. Bateriile sunt clasificate drept deseuri DEEE si trebuie aruncate in siguranta atunci cand nu mai sunt necesare. 

Dimensiunile ambalajului: 37.00 x 08.30 x 31.80 cm

Varsta recomandata: 8 ani+

Baterii: necesare 3 baterii AA-LR6, neincluse. 

Tip produs: Laborator de Chimie Microscopica  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare