Set magnetic Mananca sanatos - Eat Well Chart Fiesta Crafts FCT-2946

7900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Promovati o alimentatie sanatoasa pentru copii cu acest grafic reutilizabil.

Copiii plaseaza piesele magnetice pe tabla pentru a-si monitoriza obiceiurile alimentare si pentru a gasi modalitati de a-si face dieta mai echilibrata si mai sanatoasa.

Cele 86 de piese cu alimente au diferite culori pentru a ajuta copilul sa inteleaga imediat care sunt alimentele sanatoase si care nu.

Folositi drept grafic de recompense pentru a motiva copiii sa manance sanatos, sa-si atinga obiectivul zilnic al alimentelor in cea mai mare parte ecologice, si astfel sa aiba o dieta mai echilibrata.

Inspira copiii sa incerce gustari sanatoase si incurajeaza schimburile de alimente, de exemplu, pot alege un smoothie in loc de o bautura carbogazoasa cu zahar pentru a-si atinge tinta zilnica.

Include informatii cu link-uri catre multe alte sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa.

Are incluse si 22 piese curate pentru a putea fi completate cu alimentele dvs.

Parintele si copilul pot folosi graficul ca sablon de planificare a mancarii sanatoase folosind piesele de alimente sanatoase verzi si chiar pot gasi modalitati de a ajuta familia sa manance mai bine.

Distractiv si usor de utilizat: copiilor le place sa plaseze piesele magnetice pe farfuria sanatoasa pentru a inregistra alimentele pe care le-au mancat si sa faca alegeri mai sanatoase pentru a-si atinge scopul si recompensele!

Poate fi folosit ca diagrama de recompense care ii va ajuta pe parinti sa aiba succes cu provocarea din ce in ce mai dificila de a-i determina pe copii sa manance mai sanatos. Copiii sunt motivati sa-si atinga provocarea zilnica si apoi repeta aceeasi actiune in fiecare zi.

In scopul de a manca in mare parte alimente bune, gustarile nesanatoase nu sunt complet interzise, copiii beneficiaza de o dieta mai echilibrata. Diagrama stabileste, de asemenea, tinte zilnice de a bea 6 - 8 cani de apa.

Cercetarile noastre arata ca, dupa utilizarea graficului, copiii au inteles mai bine nivelurile de sare, grasimi saturate si zaharuri din dieta lor si le ofera strategii si motivatie pentru a le reduce.

Acest lucru ii va ajuta pe copii sa dobandeasca si sa mentina o alimentatie sanatoasa pe termen lung si sa previna problemele de sanatate legate de alimentatie.

Puteti pune tabla pe orice suprafata magnetica - inclusiv frigiderul dvs.

Dimensiuni: 36 x 25 cm, 110 piese

Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani.

Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Jucarie magnetica  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate