Klorofil - Avion interactiv - Aventura pe apa - Jucarie joc de rol

11800 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 118 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Imaginatia celor mici va fi fara indoiala stimulata si sustinuta pe masura ce vor incepe sa exploreze acest set minunat! WOW ca prin magie: atunci cand vei aseza personajul in locul pilotolui elicea va incepe sa se invarta! Plus nu vei porni singur in aventura este loc si pentru un prieten! Hidroavionul permite personajelor sa se deplaseze prin aer dar si pe apa.

Totodata avionul este prevazut cu roti asa ca vei putea strabate si cele mai lungi piste.

Avionul aventurii este o jucarie in care pot calatori personajele din universul Klorofil si sustine jocul de rol prin: incurajarea utilizarii abilitatilor motorii; stimularea imaginatiei; abilitatea de a povesti si improviza (storytelling); utilizarea comunicarii; incurajarea creativitatii; Include : un hidroavion cu 2 locuri; 1 figurina personaj din familia broscutelor testoase; Valoarea educationala: La prima deschidere a setului incurajeaza-ti copilul sa exploreze fiecare figurina si piesa mobila.

Exemplifica joaca de rol prin simularea de nume si voci fiecarui personaj.

Cadrul de poveste setat de hidroavionul in culori vii care poate fi folosit impreuna cu toate celelalte seturi de la Klorofil pentru extindere scenarii de joc.

Din experienta indrumatorilor copilul te va invita sa continui joaca cu noi povesti din universul Klorofil! Specificatii: Fara BPA construita din material plastic de inalta calitate durabilitate garantata; Ambalaj: cutie din carton colorat cu geam de plastic; Dimensiuni ambalaj: 180 x 140x 140 mm Dimensiuni produs: 145 x 140 x 90 mm Acest set este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 18 luni si 5 ani.

Varsta: 2 ani +  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate