Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

LEGO - Set de joaca Urmarirea lui Joker cu mototriciclul , ® Marvel Super Heroes, Multicolor

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Setul LEGO Urmarirea lui Joker 76159 este un cadou de mare viteza pentru copii si include masini faimoase, arme fantastice si personajele tale preferate din filmele Batman.Pune actiunea si aventura in mainile tinerilor super eroi cu vehiculul monstruos pe trei roti al lui Joker si noul Batmobil! Cu minifigurine LEGO Batman, Robin, joker si Harley Quinn joaca incepe imediat.

Functiile precum gura articulata a vehiculului lui Joker si motorul detasabil de la Batmobil vor oferi ore nesfarsite de joaca.

Setul LEGO Batman Urmarirea lui Joker 76159 include 4 minifigurine si un Batmobil cu cabina pentru o minifigurina.

Vehiculul lui joker are o gura imensa in fata care se deschide si inchide atunci cand vehiculul este impins.Cauti un cadou de top pentru copiii pasionati de masini si de jucarii inspirate din universul Batman? Fie ca sunt fani ai benzilor desenate DC, ai masinilor sau a super eroilor, acest set de joaca LEGO Batman este un cadou grozav pentru copiii cu varsta de minim 7 ani.Noul Batmobil 76159 masoara peste 16 cm lungime si este dimensiunea perfecta pentru joaca acasa sau la drum!Aceasta jucarie nu are nevoie de baterii.

Functioneaza folosind imaginatie pura! Doar deschizi cutia si distractia poate incepe.Instructiuni simple sunt incluse pentru a ajuta copiii sa construiasca si sa se bucure cat mai mult de functiile si detaliile acestui set.

Colectie: LEGO® Marvel Super Heroes  
Culoare: Alb, Albastru, Gri, Rosu, Verde, Maro, Negru, Multicolor, Turcoaz
Greutate produs (Kg): 0.69  
Pentru cine: Baietei
Varsta: 6-9 ani
Tip produs: Set de joaca  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate