Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Reer - Lampa de veghe cu LED, cu oprire cronometrata, forma pisicuta, alba, Lumilu Cute Friends Cat, 52320

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Somn netulburat si odihnitor al bebelusului

O pisicuta prietenoasa va lumina placut camera celui mic. Dragalasa lampa de veghe va fi un accesoriu vesel si jucaus si va imbia la vise placute. Cu lumina difuza a lampii pornita, copiii adorm usor si au un somn linistit, fara teama. Lampa are oprire automata, datorita functiei de cronometru. Dupa ritualurile de seara (citit, imbratisari, discutii), temporizatorul asigura stingerea automata a luminii dupa 15 minute.

Utilizare sigura datorita luminilor LED si detaliilor inteligente

Gratie tehnologiei moderne LED care genereaza o degajare minima de caldura, nu exista riscul de aprindere nici chiar in cazul utilizarii pe o perioada mai mare de timp. Astfel, lampa de veghe Cute Friends Cat, in forma de pisica, este ideala pentru noptiera copilului tau.

Aceasta lampa de veghe pentru copii este deosebit de sigura si datorita compartimentului pentru baterii, cu insurubare. Astfel, copilul nu poate ajunge la baterie. In plus, designul fara margini si materialul non-toxic - fara BPA si ftalati - fac din aceasta lampa de veghe un companion sigur pentru micutii nostri.

Specificatiile produsului

Tip produs: Lampa de veghe  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate