Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Lego - FRIENDS ROATA SI TOBOGAN MAGIC 41689

Transport gratuit

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Copiii nu mai au nevoie sa astepte sa ajunga carnavalul in oras pentru a trai farmecul targului.

LEGO Friends Ferris Wheel magic si tobogan (41689) aduce distractia carnavalului in camera copilului in fiecare zi.

Se pot invarti in roata Ferris Wheel in cabinele sale simpatice in forma de jobene purpurii, pot servi bomboane la chiosc si pot amuza publicul cu trucuri cu carti de joc.Copiii vor fi vrajiti de toboganul magic ce pare sa faca oamenii sa dispara! Vor adora sa se joace de-a magicienii si sa-si uimeasca familia cu acest truc de disparitie.

Acest set prezinta o modalitate formidabila prin care adultii si copiii pot impartasi distractia de la carnaval, cei mari retraind amintiri placute cu activitatile de la targuri.Seturile LEGO Friends le permit copiilor sa exploreze emotiile si culoarea lumii reale, alaturi de prieteni pe care se pot baza.Acest set de carnaval include 3 mini-papusi LEGO Friends imbracate in haine de targ si sunt pictate pe fata.

Contine de asemenea un kit de accesirii de carnaval creative, precum popice de jonglat, o acadea, un joben si o harta a targului.Copiii se pot da in jucaria LEGO Ferris Wheel, sa-si distreze publicul cu trucuri de carti si jonglat, sa serveasca bomboane de la chiosc sau sa-si faca vizitatorii sa dispara in timp ce coboara pe toboganul magic! Fundul toboganului are niste panouri cu oglinzi ce fac mini-papusile sa &bdquodispara&rdquo in mod ingenios.

Ele de fapt ies de pe tobogan prin spatele machetei pentru a-si surprinde prietenii care asteapta in fata!Acest set de joaca LEGO Friends poate fi un cadou de Craciun, zi de nastere sau orice alta ocazie superb pentru copiii creativi de peste 7 ani carora le place sa se joace cu magia alaturi de prieteni.Constructia Ferris Wheel are 22 cm inaltime, 18 cm latime si 12 cm adancime, iar toboganul are 28 cm inaltime, 14 cm latime si 15 cm adancime.

Setul este compatibil cu celelalte seturi LEGO Friends din seria Carnavalul Magic Roller Coaster Magic (41685), Acrobatii magice (41686), Targul de magie (41687) si Caravana Magica (41688).

Colectie: Friends  
Culoare: Alb, Albastru, Gri, Rosu, Verde, Maro, Negru, Multicolor, Turcoaz
Pentru cine: Feminin  
Varsta: 6-9 ani
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate