Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

LEGO - Set de constructie Starfighter al generalului Grievous , ® Star Wars, Multicolor

Transport gratuit

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Fii gata de o confruntare epica intre generalul Grievous si Obi-Wan Kenobi! Puternicul despot razboinic Grievous intra in lupta in formidabila sa nava stelara de lupta.

Fii atent la lansatoarele cu arc.

Cand nava stelara de lupta aterizeaza, infrunta despotul razboinic folosind Sabia laser a lui Obi-Wan si explozorul trooperului clona aeropurtat.

Cine va castiga aceasta palpitanta batalie Razboiul stelelor Razbunarea Sith? Tu decizi! Deschide o galaxie de aventuri de joaca creativa cu aceasta formidabila jucarie de constructie nava spatiala LEGO® Star Wars™ pentru copii Starfighter™ al generalului Grievous (75286)! Fanii vor adora dotarile autentice ce inspira joaca, precum carlinga cu deschidere, lansatoarele cu arc si trenul de aterizare retractabil.

Generalul Grievous contra Obi-Wan Acest set de constructie vine cu 3 minifigurine LEGO® - Generalul Grievous, Obi-Wan Kenobi si un Trooper clona aeropurtat cu arme, astfel incat micutii pot juca pe roluri batalii clasice de actiune din Razboiul stelelor Razbunarea Sith sau isi pot crea propriile povesti originale.

O super-idee de cadou pentru orice tanar fan Razboiul stelelor, acest set de constructie este minunat pentru joaca pe cont propriu sau in grup, si este un adaos grozav la orice colectie LEGO.

Actiune din Razboiul stelelor in stil LEGO! The LEGO Group creeaza versiuni din caramizi ale navelor stelare, vehiculelor, locatiilor si personajelor emblematice din Razboiul stelelor, inca din 1999.

Aceasta tematica a devenit un imens succes, cu o fantastica varietate de jucarii distractive de constructie pentru a incanta fanii de toate varstele.

Colectie: LEGO® Star Wars  
Culoare: Alb, Albastru, Gri, Rosu, Verde, Maro, Negru, Multicolor, Turcoaz
Greutate produs (Kg): 0.75  
Pentru cine: Baietei
Varsta: 9-12 ani
Tip produs: Set de constructie  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate