Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

LEGO - Set de joaca Baza mobila , ® Marvel Super Heroes, Multicolor

Transport gratuit

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Baza Mobila a lui Batman 76160 de la LEGO DC incorporeaza 5 vehicule faimoase, o gramada de arme grozave si instrumente incredibile.

Cu 6 minifigurine LEGO inspirate din filmele Batman, acest set le da copiilor tot ce au nevoie pentru a explora o lume palpitanta plina de aventuri cu Batman!Alatura-te lui Batman, Batgirl si Nightwing la vanatoarea dupa super criminalii Mr.

Freeze, Man-Bat si Bronze Tiger.

Baza mobila este echipata cu cele mai noi tehnologii detaseaza nava Batjet de trailer si deschide-i aripile cand aterizeaza poti scoate ATV-ul din spate ei detaseaza motocicleta din spatele camionului lanseaza scuterul acvatic din fata camionului cu o simpla apasare..

ai chiar si o celula de inchisoare la bord pentru raufacatori si o functie de explozie atunci cand acestia evadeaza.

Baza Mobila a lui Batman 76160 este plina de vehicule emblematice, instrumente grozave si arme cu care sa ii ajuti pe Batman si Batgirl sa prinda 4 super criminali notorii.Aceasta pestera a lui Batman dar pe roti incorporeaza un Batjet, un BatQuad, o motocicleta, un scuter acvatic, un camion de jucarie si 6 minifigurine din filme Batman, Batgirl, Nightwing, Mr.

Freeze, Man-Bat si Bronze Tiger.Acoperisul si peretele lateral care se deschid ofera acces usor la accesoriile lui Batman.Nu e doar o jucarie pentru fanii filmelor cu Batman, ci si pentru orice copil cu varsta de minim 6 ani caruia ii place sa isi foloseasca imaginatia cand se joaca.Baza Mobila a lui Batman 76160 masoara peste 38 cm lungime, marimea perfecta pentru joaca si pentru transportarea lui Batman si a arsenalului lui.Aceasta jucarie nu are nevoie de baterii.

Functioneaza folosind imaginatie pura! Doar deschizi cutia si distractia poate incepe.Instructiuni simple sunt incluse pentru a ajuta copiii sa construiasca si sa se bucure cat mai mult de functiile si detaliile acestui set.

Colectie: LEGO® Marvel Super Heroes  
Culoare: Alb, Albastru, Gri, Rosu, Verde, Maro, Negru, Multicolor, Turcoaz
Greutate produs (Kg): 1.26  
Pentru cine: Baietei
Varsta: 6-9 ani
Tip produs: Set de joaca  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate