Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Candide franta - Set lenjerie patut 4 piese Little Aviator Candide

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Setul pentru patut bebelusi, format din 4 piese, face parte din colectia Little Aviator de la Candide. „Cand voi fi mare, vreau sa ma fac pilot, pentru a putea atinge norii..” o tema nemuritoare la care viseaza poate, orice baietel din intreaga lumea.

Ursuletul Little Aviator ne ia intr-o aventura in jurul lumii.

O armonie a contrastelor, combinatie intre bleumarin si gri-bej, putin material denim, la care se adauga un fir subtire rosu, pentru a sublinia faptul ca este vorba despre un pilot.

Little Aviator este colectia perfecta pentru orice mic visator. Descriere generala articol: Setul contine: cearsaf pilota 100 x 140 cm husa perna 40 x 60 cm baldachin (2 piese) – poate fi utilizat si ca perdea. aparatoare pat cu prindere cu siret 40 x 165 cm ornamente individuale sub forma de inima (2 piese) Toate piesele se pot utiliza pentru patuturi cu dimensiunile 60 x 120 cm sau 70 x 140 cm. Materialele din care este realizata: cearsaf pilota 80% bumbac si 20% poliester husa perna 80% bumbac si 20% poliester aparatoare pat cu prindere cu siret: materialul textil aflat la interior este realizat din bumbac 80% si poliester 20%.

Materialul textil aflat la exterior este realizat din bumbac 71% si poliester 29%.

Interiorul este umplut cu un strat de poliester, cu o grosime ideala pentru a lasa aerul sa patrunda in interiorul patutului. Toate piese sunt lavabile la maxim 30 grade C. Printre avantajele utilizarii unei combinatii intre bumbac si poliester: bumbacul lasa pielea sa respire si este delicat cu pielea, iar in combinatie cu poliesterul, materialul devine mai rezistent si durabil, tesatura pastrandu-si forma in timp. Detalii tehnice articol: Articol omologat realizat conform normei XPG 30-106/2009. Recomandari generale: Temperatura in camera copilului este recomandata a fi pastrata in jurul valorii de 19 grade C. Protectia pentru patut trebuie prinsa cu snururile aferente de barele patutului pentru a oferi stabilitate si siguranta.

Culoare: Bej
Dimensiuni: 140x70 cm  
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Material: Poliester   Bumbac  
Pentru cine: Unisex
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Lenjerie 4 piese  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare