Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Lapte HiPP 3 Combiotic Junior Lapte de crestere 500g

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Lapte HiPP 3 Combiotic Junior Lapte de crestere 500g HiPP 3 Junior Combiotic® - laptele micutului tau, de la 1 an! Acordati atentie etapei de varsta specificate pe ambalaj, atunci cand achizitionati produsul. Laptele si produsele lactate sunt importante pentru cresterea sanatoasa a copilului dumneavoastra.

Acestea, printre altele, asigura calciul necesar unei cresteri sanatoase a oaselor. Copiii au nevoi nutritionale speciale, chiar si dupa a 12-a luna de viata.

Prin urmare, HiPP Lapte de crestere Combiotic® asigura componente importante pentru crestere, in exact cantitatile necesare copilului, in acest moment. Formulele de lapte de crestere HiPP Combiotic® au fost dezvoltate utilizand intreaga experienta de cercetare in acest domeniu si compozitia lor are la baza cele mai recente recomandari ale expertilor in nutritie. De asemenea, din convingere, folosim doar cele mai strict controlate ingrediente pentru HiPP Lapte de crestere Combiotic®.

Acestea respecta cerintele de calitate HiPP, fiind mai strict verificate decat ceea ce impune legea. Lapte HiPP 3 Combiotic Junior Lapte de crestere 500g contine o combinatie bogata in ingrediente: • Culturi naturale ale acidului lactic.• Galacto-oligozaharide din lactoza.• Continut redus de proteine.• Iod, fier, calciu.• Vitamina D - pentru oase si dinti. *Recomandat de 96% dintre respondenti - 25 din cei 26 de respondenti recomanda HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®, in urma unei testari de produs ce s-a desfasurat in perioada 15.08.2019 - 02.09.2019.

Greutate produs (Kg): <1 kg
Varsta: 1-3 ani
Tip produs: Lapte praf  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate