Masha si ursul

(14 produse)

Masha si ursul

(14 produse)

1-14 din 14 produse

Masha si ursul - 14 produse cu preturi intre 28.1 lei si 246 lei

Masha si ursul - articole cu un design inedit pentru micuti

Masha și ursul sunt carismaticele personaje din celebrele desene animate rusesti. Simpatica Masha, fetita nazdravana cu parul blond, se prezinta intr-o varietate de forme si dimensiuni, oferind copiilor prilejul de a compune propriile povesti care sa o aiba ca protagonista pe micuta fetita in roz. Masha si ursul ca jucarii sunt perfecte pentru copiii de toate varstele, din multe punctele de vedere. Un avantaj il reprezinta materialele din care sunt fabricate produsele. Acestea sunt articole sigure, placute la atingere, rezistente la utilizari repetate si confortabile la manevrare. Aspectul practic este completat de designul inedit, care atrage prin culorile tonice, ce invita la joaca.

Daca te afli in cautarea darului perfect pentru varsta copilului tau, atunci arunca o privire in colectii, dar si in jucariile pentru copii si bebelusi. In plus, pe langa o jucarie cu Masha si ursul, achizitioneaza-i cateva figurine baietelului tau sau ii poti aduce un zambet sincer fetitei tale selectand diferite papusi si accesorii.

Masha si ursul - jucarii simpatice inspirate din desenele animate 

Jucariile Masha si ursul pot fi considerate piese deosebite, menite sa bucure privitorul prin infatisarea prietenoasa si culorile cu personalitate. Selectia de articole daruieste copiilor seturi de joaca inspirate din aventurile celor doua personaje iubite de copii si adulti. Acestea, impreuna cu figurinele Masha si ursul dezvolta abilitatile sociale, reprezentand o solutie distractiva de invatare prin joc si joaca. 

Masha si ursul ca figurine cuceresc definitiv prin aspectul adorabil, reprezentand mai mult decat simple jucarii pentru copii si bebelusi pentru distractia lor. Creeaza propria colectie, profitand de serviciul online de comanda cu livrare la adresa indicata de tine.