BRIO - Rampa Statie transport marfa

16500 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 165 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Cumparate frecvent impreuna:

Este timpul sa descarci marfa din trenuri si sa pornesti pe drum.

Interactiva statie transport marfa de la BRIO 33280 adauga o actiune fascinanta de ridicare si incarcare oricarui set sau dispunere feroviara BRIO World.

Ridica marfa: Utilizeaza bratul operational al manivelei si magnetul ei pentru a ridica incarcaturi de marfa din trenurile care trec si de a le muta pe rampa de incarcare.

Apoi, impinge maneta pe partea laterala a statiei pentru a ridica rampa compartimentului de incarcare si gliseaza perfect marfa in camionul basculant care asteapta.

Actiunea camionului basculanta rosu: camionul basculanta rosu asteapta cu rabdare la statia de marfa printr-o conexiune magnet in timp ce incarcatura este manipulata.

in timp ce asteapta, poti deschide dulapul frontal pentru a vedea motorul de dedesubt.

Dupa ce camionul si-a livrat incarcatura la destinatie, ridica compartimentul din spate si rastoarna marfa.

Parte a BRIO World: Statia de transport marfa este pe deplin compatibila cu alte jucarii BRIO World, ceea ce o face un mare adaos la orice dispunere feroviara BRIO World.

Camionul basculant si vagonul de incarcare au ambele cuplaje magnetice BRIO clasice care permit o conexiune usoara intre ele si alte vehicule.

33280 Statia de transport marfa de la BRIO include 6 piese: 1x Station transport marfa, 1x basculanta, 1x vagon de marfa 2x incarcaturi de marfa, 1x rampa de sina de cale ferata.

Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Baietei  
Varsta: 36+   48+   60+  
Tip produs: Rampa  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate