Monitor audio digital pentru bebelusi Nova, functie Vox, distanta 450 m, Reer 50140

Transport gratuit

31999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Grija si monitorizare permanenta a copilului

Mai ales cand ti-ai culcat copilul, vrei sa te asiguri in orice moment ca micutul tau este bine. Deoarece nu poti sta in permanenta alaturi de bebelus atunci cand doarme, dar iti faci griji pentru siguranta si sanatatea lui, este important sa ii poti asigura o monitorizare fiabila. Cu monitorul pentru bebelusi Nova Audio de la Reer ramai in contact constant cu copilul tau si esti informat in orice moment despre starea lui. Asa ca ai mereu o ureche atenta in dormitor fara a deranja somnul important al celui mic.

Conexiune sigura cu sunet clar datorita tehnologiei FHSS

Monitorul pentru bebelusi Nova vegheaza asupra copilului care doarme cu o combinatie coordonata optim pentru unitatea bebelusului si a parintilor. Datorita tehnologiei FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), este garantata o conexiune clara, fara interferente. Schimbarea periodica si automata a canalelor face ca Nova sa fie 100% sigur.

Economie de energie prin modul optional ECO și funcția VOX

Datorita functiei de activare inteligenta a sunetului (VOX), unitatile se conecteaza numai atunci cand copilul face un zgomot. Daca bebelusul doarme linistit, monitorul pentru bebelusi trece automat in modul de repaus. In plus, unitatea de monitorizare pentru bebelusi poate fi comutata manual in modul ECO. Aceste doua caracteristici reduc la minimum consumul de energie al acestui monitor pentru bebelusi.

Utilizare confortabila datorita unitatii mobile pentru parinte

Detaliile bine gandite iti permit sa utilizezi monitorul pentru bebelusi intr-un mod foarte simplu. Datorita clemei de prindere, ai mereu cu tine monitorul. Chiar daca te deplasezi prin casa, te simti mereu foarte aproape de micutul tau. Cu o raza de actiune de pana la 450m, monitorul pentru bebelusi poate fi amplasat flexibil in casa, dar si pe terasa sau in gradina. Daca distanta este depasita, vei fi avertizat printr-o alarma.
 

Deosebit de flexibil datorita unui adaptor USB si a doua cabluri USB

 

Unitatea pentru parinte poate fi folosita atat prin intermediul unui adaptor USB, cat si cu baterii. Datorita cablului USB separat, unitatea pentru bebelus poate fi de asemenea operata flexibil prin cablul conectat la orice sursa USB standard. Optiunea de a folosi unitatea pentru bebelusi legata la sursa de electricitate elimina eventualitatea opririi neobservate a dispozitivului, de exemplu din cauza bateriilor slabe.


Utilizare sigura datorita indicatorului de nivel de zgomot

 

Pentru a nu rata niciun zgomot al copilului, chiar daca esti intr-un mediu zgomotos si nu auzi decat slab transmisia zgomotului, indicatorul de nivel de zgomot se aprinde imediat ce unitatea pentru parinte primeste un semnal. LED-urile care se aprind iti arata daca din camera copilului se aud zgomote linistite sau plange deja tare. Afisajul de stare LED are si alte functii utile: arata cand distanta fata de unitatea de langa copil este depasita, precum si nivelul de incarcare al bateriilor. Puteti citi aici si volumul la care este setata unitatea pentru parinte.
 

Detalii produs:

- Transmisie digitala

- Tehnologia FHSS: transmisie sigura, fara erori și fara interferente

- Raza de actiune pana la 450 m

- Modul ECO: 0% radiatie în modul inactiv

- Functia VOX: pornire automata inteligenta la aparitia sunetului

- Controlul optic/acustic al distantei

- Intensitate reglabila a microfonului

- Indicator optic al sunetului

- Clama de prindere (pentru curea, buzunar etc)

- Unitatea pentru parinte: functionare cu baterii (bateriile nu sunt incluse) sau la sursa de electricitate prin cablu microUSB

- Unitate pentru bebelusi: funcționare conectata la sursa de electricitate prin cablu microUSB

- Pachetul contine: unitatea pentru parinte, unitatea pentru bebelus, 1 adaptor de retea, 2 cabluri microUSB.

Tip produs: Videofon  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate