NOUL APTAMIL 3+: Lapte praf fortificat, 800 gr, 3 ani+

7940 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Aptamil 3+, 800g, de la 3 ani Sustine sistemul imunitar* De peste 40 de ani, la NUTRICIA cercetam laptele matern. Astfel, am dezvoltat Aptamil 3+ ce contine acum mixul nostru unic de oligozaharide GOS/FOS1 si 3’GL2, alaturi de nutrienti importanti prezenti natural in laptele matern3.

1 galacto- si fructooligozaharide 2 3'-Galactozillactoza provine din procesul nostru delicat (Lactofidus) 3 unii nutrienti prezenti in mod natural in laptele matern: Omega 3 & 6 De ce sa alegi laptele praf Aptamil? Chiar si dupa varsta de 3 ani, copilul tau are nevoi nutritionale specifice.

Ofera-i formula de lapte praf Aptamil 3+, special conceputa sa-i asigure nutrienti importanti pentru o dezvoltare normala si pentru a-i sustine sistemul imunitar*. Nu toate formulele de lapte sunt la fel Aptamil 3+lapte premium fortifiat contine nutrienti importanti prezenti natural in laptele matern3 si mixul nostru unic de oligozaharide. mixul NOSTRU UNIC Mixul nostru GOS/FOS 1 Acizi grasi Omega-3 (DHA) si Omega-6 (LA) 3’GL - Galactozillactoza provine din procesul nostru delicat (Lactofidus) Plus vitaminele C & D* care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Aptamil 3+ este adecvat pentru alimentatia copiilor peste 3 ani ca parte a unei diete echilibrate. Aptamil 3+ in ambalaj practic si igienic EazyPack Dubla sigilare pentru a pastra pudra intacta. Deschidere usoara cu o singura mana. Nivelator de pudra in interiorul cutiei pentru o dozare corecta. Compartiment pentru lingurita special creat in interiorul capacului. Inchidere cu un singur „CLICK” pana la urmatoarea utilizare. 1.

Dubla sigilare pentru a pastra pudra intacta. 2.

Deschidere usoara cu o singura mana. 3.

Nivelator de pudra in interiorul cutiei pentru o dozare corecta. 4.

Compartiment pentru lingurita special creat in interiorul capacului. 5.

Inchidere cu un singur „CLICK” pana la urmatoarea utilizare. Ai intrebari? Expertii AptaNutricia, certificati in nutritia si ingrijirea mamei si a copilului, dar si mamici cu experienta, sunt gata sa-ti raspunda.

Intreaba si tu expertii! expert@aptanutricia.ro facebook.com/aptanutricia 0800 672 888 www.aptanutricia.ro.

Tip produs: Lapte praf  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate