Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Pachet 6 x Lapte praf Nutricia Aptamil Junior 1+, 800g, 12 luni+

Transport gratuit

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Aptamil 1+, 800g, 12-24 luni Sustine sistemul imunitar* De peste 40 de ani, la NUTRICIA cercetam laptele matern. Astfel, am dezvoltat Aptamil 1+ ce contine acum mixul nostru unic de oligozaharide GOS/FOS¹ si 3’GL, alaturi de nutrienti importanti prezenti natural in laptele matern3. 1 galacto- si fructooligozaharide 2 3'-Galactozillactoza provine din procesul nostru delicat (Lactofidus) 3 unii nutrienti prezenti in mod natural in laptele matern: Omega 3 & 6 De ce sa alegi laptele praf Aptamil? Chiar si dupa varsta de un an, copilul tau are nevoi nutritionale specifice. Ofera-i formula de lapte praf Aptamil 1+, special conceputa sa-i asigure nutrienti importanti pentru o dezvoltare normala si pentru a-i sustine sistemul imunitar*. Nu toate formulele de lapte sunt la fel Aptamil 1+ lapte premium pentru copii de varsta mica contine nutrienti importanti prezenti natural in laptele matern3 si mixul nostru unic de oligozaharide. mixul NOSTRU UNIC Mixul nostru GOS/FOS¹ Acizi grasi Omega-3 (DHA) si Omega-6 (LA) 3’GL - Galactozillactoza provine din procesul nostru delicat (Lactofidus) Plus vitaminele C & D* care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Aptamil 1+ este adecvat pentru alimentatia copiilor peste 1 an ca parte a unei diete echilibrate. ; Aptamil 1+ in ambalaj practic si igienic EazyPack Dubla sigilare pentru a pastra pudra intacta. Deschidere usoara cu o singura mana. Nivelator de pudra in interiorul cutiei pentru o dozare corecta. Compartiment pentru lingurita special creat in interiorul capacului. Inchidere cu un singur „CLICK” pana la urmatoarea utilizare. 1.

Dubla sigilare pentru a pastra pudra intacta. 2.

Deschidere usoara cu o singura mana. 3.

Nivelator de pudra in interiorul cutiei pentru o dozare corecta. 4.

Compartiment pentru lingurita special creat in interiorul capacului. 5.

Inchidere cu un singur „CLICK” pana la urmatoarea utilizare. Ai intrebari? Expertii AptaNutricia, certificati in nutritia si ingrijirea mamei si a copilului, dar si mamici cu experienta, sunt gata sa-ti raspunda.

Intreaba si tu expertii! expert@aptanutricia.ro facebook.com/aptanutricia 0800 672 888 www.aptanutricia.ro Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau.

Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni.

Se utilizeaza numai la indicatia medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Tip produs: Lapte praf  
Intrebari si raspunsuri
Babyneeds
Scris în 09 februarie 2023

”@Corina N.

Buna ziua,

Va multumim pentru aprecieri. Feed-back-ul dvs inseamna foarte mult pentru noi.
Sa folositi produsul cu placere! :)

Multumim!

Lasa un comentariu sau pune o intrebare
Recenzii (1 Recenzii)
Corina N.,
09 februarie 2023

a cumparat acest produs în 17 ianuarie 2023

Categorii asociate