Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Perna plan inclinat 15 grade Bamboo Soft Candide

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Articolele din gama Candide Bamboo Soft au husa realizata cu extract din bambus, pentru senzatie de prospetime si in acelasi timp are proprietati anti-bacteriene si anti-acarieni pentru bebelusii sensibili. Materialul cu extract de bambus este foaret usor de intretinut, avand capacitate mare de absortie. Perna cu plan inclinat 15 grade Candide Bamboo Soft, ideala pentru patuturi cu dimensiunile 70 x 140 cm, poate fi utilizata de la nasterea bebelusului si pana la maxim 6 luni Scopul acestei perne fiind acela de a ridica usor capul bebelusului, astfe incat sa-i asigure un somn linistit.

Perna cu plan inclinat este special destinata sa ofere pozitia corecta a bebeusului de la nastere, conform studiilor constatandu-se faptul ca inclinatia de 15 grade ofera o pozitie sanatoasa si odihnitoare. Este de asemenea recomandata in prevenirea plagiocefaliei. Ideala pentru bebelusii sensibili. Husa este moale si pufoasa. Partea superioara a husei este realizata din vascoza din extract de bambus 50% si polister 50%.

Interiorul realizat din spuma poliuretanica. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de spuma, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor. Materialele utilizate sunt agreate de catre Europur, cu un concept de fabricatie special care reduce sensibil efectele de sera. Lungime: 65 cm Latime: 35 cm Grosime maxima: 8 cm Perioada de utilizare: 0 – 6 luni Articol omologat realizat conform normei 164/2002 Produs in Franta.

Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Perna oblica  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate