Playshifu - Plugo Literele alfabetului

29900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

PlayShifu Plugo Literele alfabetului joc educativ STEM care folose ș te Realitate a Augmentată Plugo Letters de la PlayShifu – Construiește cuvinte în engleză cu fonetică și povești | 4-10 ani | Jocuri interactive de vocabular | Jucărie STEM (Funcționează cu iPad-uri, iPhone-uri, Samsung tablete/telefoane, tablete Fire) Plugo Letters de la PlayShifu este joc de creare de cuvinte care combină învățarea practică cu timpul petrecut în fața ecranului într-o manieră educativă .

Copiii învață gramatică și concepte de limbă precum substantive, verbe, timpuri, învață să scrie cuvinte noi cu transcrierea fonetică și își îmbunătățesc vocabularul utilizând cuvintele în propoziții.

Plin cu povești, personaje, poezii și puzzle-uri pentru a face învățarea super distractivă! Îmbogăți ți-vă vocabularul și îmbunătățiți gramatica pe măsură ce creșteți.

Aplicația însoțitoare adaptează provocări în funcție de nota copilului.

Pentru 4-6 ani: fonetică, cuvinte la vedere, propoziții simple.

Pentru 6-10 ani: verbe de acțiune, sinonime și antonime, prepoziții și multe altele.

Plugo Letters îi implică pe copii cu povești și personaje încântătoare, îmbinând jocurile video.

Descărcați Plugo gratuit din App Store sau Play Store pe dispozitivul dvs.

pentru a juca.

Are 9 jocuri bazate pe povești pentru kit-ul Letters cu peste 300 de niveluri.

Selectați nota copilului dvs.

la reglați dificultatea jocurilor.

După configurarea unică, aplicația rulează fără internet! Conține: Plugo Letters vine cu 1 gamepad pliabil, 1 cufăr Letters și 48 de plăci de litere.

Gamepad-ul și suportul pentru litere se conectează prin magneții încorporați, fără Bluetooth sau alte electronice necesare.

Tableta sau smartphone nu sunt incluse.

DISPOZITIVE COMPATIBILE: iOS - iPad a 5-a generație sau mai nou, toate modelele de iPad Pro (cu excepția Pro 12,9"), toate modelele de iPad Air, iPad Mini a doua generație sau mai nou, iPhone 6 sau mai nou | Android - 2015 și mai nou, 2 GB RAM și mai mult, tablete - Samsung (cu excepția Tab A7, A 10.5, S7 și S7+ nu sunt acceptate), Smartphones - Samsung, LG și Lenovo | Amazon - Fire (Fire 10 - neacceptat].

Plugo Litere una dintre variantele Plugo de la Playshifu, este un joc educativ STEM care foloseste Realitate Augmentată (AR) pentru o abordare imaginativă, specifică jocului.

Fiecare dintre variantele de jocuri Plugo se concentrează pe un element STEAM ușor diferit.

Aplicația Plugo are 5 jocuri interactive cu peste 250 de niveluri care fac învățarea super distractivă (fără achiziții în aplicație).

Mai important, aplicația adaptează aceste jocuri la nivelul copilului de la 4 la 10 ani, pentru o călătorie educațională progresivă.

Sunt folosite diverse stiluri de învățare: citit, audiovizual, manual și, dacă un alt copil îl ajută pe celălalt, predare.

Învățarea kinestezică este cea care diferențiază acest lucru de programele de învățare online.

Joc STEAM – dezvoltă abilitățile lingvistice, de citit, de înțelegere, cognitive și motorii.

Învață ortografie prin fonetică (ABC), utilizarea cuvintelor în propoziții, gramatică, etc.

Plugo Litere este conceput pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani și, deși încurajează jocul independent, copiii mai mici ar putea avea nevoie de ajutor de la adulți, deoarece amplasarea pieselor depinde de alinierea camerei și de locul corect.

Poate fi necesară puțină îndrumare pentru a evita orice frustrări.

Vârst ă recomandată : 4-10 ani.  Aliment ăm min ț ile tinere cu juc ă rii tehnologice interactive ș i educa ț ionale creând experien ț e educa ț ionale de joac ă pentru copiii de ast ă zi, astfel î nc â t ace ș tia s ă poat ă revolu ț iona lumea de m â ine.

Confecționat conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producător: PlayShifu .

Greutate produs (Kg): <1 kg
Pentru cine: Baiat, Fata  
Varsta: 3-6 ani, 6-9 ani, 9-12 ani
Tip produs: Joc educativ  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate