Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

  • - 27%
  • - 27%

Set oala, tigaie marmorata si cutite, 6 piese, din aluminiu forjat, Metallic Edition Rose Gold (Cupru), Berlinger Haus, BH 7186

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Set oala, tigaie marmorata si cutite, 6 piese, din aluminiu forjat, Metallic Edition Rose Gold (Cupru), Berlinger Haus, BH 7186 Este un set ideal de oale si tigai pentru bucatarie, care nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria ta! Setul contine produse de calitate superioara, marca Berlinger Haus. Acest set pentru bucatarie contine 6 piese: - Oala Berlinger Haus Metallic Edition Rose Gold-Cuporu Line : - Tigaie Berlinger Haus Metallic Edition Rose Gold-Cuporu Line cu maner detasabil. - Capac protector din plastic; - Capac protector din plastic 24 cm; - Set 3 cutite BerlingerHaus - Maner detasabil BerlingerHaus; Setul de vase pentru gatit contine piese de calitate superioare conform celor mai inalte standarde nemtesti.

Sunt produse de cea mai inalta calitate formate din aluminiu forjat si acoperite cu 3 straturi marmorate. Pot fi folosite pe orice sursa de caldura cum ar fi, gaz, electric, inductie - plita pe gaz, aragaz, plita cu inductie, si contribuie la reducerea consumului energetic.

Totodata, spalarea si curatarea vaselor se poate realiza cu usurinta manual sau in masina de spalat vase.

Datorita straturilor marmorate mancarea va fi preparata in mod sanatos, alimentele nu necesita ulei pentru a fi gatite corect si isi pastreaza gustul, aroma intensa si nutrientii valorosi pentru organism.

Suprafata marmorata asigura rezistenta in timp si aspectul de Rose Gold Cupru Edition Metallic line chiar si in conditii de utilizare intensa. Capacele incluse la articole sunt foarte rezistenta chiar si la temperaturi inalte. Cratitele si oalele pentru gatit dispun de manere elegante si ergonomice. Culoarea produselor este un crem-roz Cupru Rose-Gold edition. Setul de oale si tigai marmorate Berlinger Haus Cupru RoseGold Metallic Line modelul BH/7186 sunt ergonomice si sporesc siguranta in timpul utilizarii.

Materialele folosite la acest set de vase sunt eco friendly. Ideal pentru a fi oferit cadou bucatarilor, mamelor, iubitelor, sotiilor sau pasionatilor de arte culinare.

Material: Aluminiu  
Tip produs: Set oale   Set oala  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare