Timer analog pentru bucatarie EGG, forma ou, otel inoxidabil, argintiu, TFA 38.1026

4499 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Un timer deosebit de estetic, in forma de ou argintiu, fabricat din otel inoxidabil pentru rezistenta crescuta la socuri.

Ori de cate ori esti contra cronometru in bucatarie si ai nevoie sa stii exact cat trebuie sa lasi ouale la fiert, mancarea pe foc sau prajitura la cuptor, poti sa-ti vezi fara griji de alte treburi ale casei, iar timerul EGG de la TFA te anunta exact cand e momentul sa revii in bucatarie pentru a opri focul.

Cronometreaza timpul de gatire al preparatelor tale sau foloseste in orice scop timerul Egg de la TFA, care poate fi reglat pentru o perioada de pana la 60 de minute. Timpul ramas poate fi vizualizat foarte usor, iar atunci cand se termina, timerul declanseaza o sonerie cu alarma audio.

Datorita mecanismului sau analog, acest timer – ou functioneaza fara baterii, ceea ce ii creste usurinta in utilizare si ii scade costurile.Designul modern si atractiv il face sa merite un loc la vedere in bucataria ta. Pe langa functionalitatea sa poate fi si un accesoriu decorativ deosebit pentru bucataria ta. Copiii il indragesc deopotriva, iar ocaziile pentru folosirea lui vor fi foarte dese in caminul vostru.

Specificatiile produsului

  • Carcasa din otel inoxidabil de inalta calitate
  • Forma de ou
  • Mecanism clasic metalic, nu necesita baterie
  • Reglabil continuu pana la 60 min
  • Alarma audio dupa expirarea timpului
  • Design elegant
  • Dimensiuni: 61 x 61 x (H) 76 mm
Tip produs: Timer  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate