Pungi colectare lapte cu conectare directa (30 pungi fara conector inclus)

9000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Pentru confortul tau si al bebelusului tau alege pungile pentru colectarea laptelui matern cu conectare directa de la Spectra. Caracteristici: usor de utilizat nu contin BPA presterilizate acestea au un design ce le permite sa fie stabile atunci cand sunt asezate in pozitie verticala si in acest fel vor ocupa mai putin spatiu in frigider sau congelator prevazute cu capac pentru o inchidere etansa si pentru a minimiza expunerea la aer pungile pentru depozitarea laptelui matern au si gradatii astfel vei sti dintr-o privire cat lapte contin nu bagati pungile in cuptorul cu microunde nu le fierbeti incalziti laptele folosind apa calda inainte de folosirea pungilor asigurati-va ca aveti mainile curate cand doriti sa depozitati pungile la congelator umpleti 2/3 din capacitatea lor (aprox.

180 ml) prevazute cu senzor de temperatura cand punga este scufundata in apa fierbinte (sub 55 grade Celsius) banda din parte de jos a pungii devine alba cand laptele atinge temperatura optima (aprox.

40 grade Celsius) banda devine rosie Atentie! Aceste pungi sunt rezerve pentru produsul Pungi colectare lapte cu conectare directa (10 pungi conector inclus) cod: ROAC046 Setul nu include conector! Setul include: 30 pungi cu capac  Material pungi: PET (polietilenă tereftalat - platic reciclabil) si LDPE (polietilena de joasa densitate -plastic) Dimensiune ambalaj: 22 x 13 x 13 cm Atentie! Componentele care intra in contact cu laptele trebuiesc sterilizate inainte de fiecare utilizare.

Laptele matern poate fi stocat 72 de ore in frigider si pana la 2 luni in congelator.

Laptele dezghetat poate fi stocat 24 de ore in frigider.

Laptele matern nu se incalzeste la microunde si nu se fierbe.

Folosirea componentelor la mai multe persoane poate duce la transmiterea diverselor boli.  
Tip produs 4478: Pungi stocare lapte;.

Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Pentru cine: Mamici
Varsta: Pentru mami
Tip produs: Pungi stocare lapte  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate