Puzzle 3D Mini Turnul Din Pisa, 54 Piese

6290 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Turnul din Pisa - experimentati o bucata de Italia cu o impresionanta "pozitie laterala"! Cade sau nu cade? NU CADE! Cel putin daca construiesti tu insuti legendarul Turn din Pisa si inclinarea sa ca puzzle 3D.

Din acel moment, cea mai recunoscuta cladire inclinata din lume se afla ca un unicat in casa ta - iar cappuccino are un gust si mai bun in prezenta sa.

Exista nenumarate turnuri, dar niciunul ca acesta - un motiv suficient pentru a va rasfata cu o versiune miniaturala a acestuia sub forma unui puzzle 3D.

Cele 54 de piese de puzzle stabile din plastic se potrivesc perfect si rezulta o structura perfect conturata in format mini, care poate fi completata cu accesorii.

Fanii puzzle-urilor si iubitorii de Italia incepand cu varsta de 8 ani se pot descarca aici cu adevarat datorita instructiunilor ilustrate - indiferent daca este vorba de incepatori sau avansati.

De altfel, structura de 20,4 cm inaltime este, de asemenea, ideala pentru a fi luata si expusa! Setul include: 54 piese de puzzle din plastic numerotate + 4 accesorii + instructiuni Piesele puzzle-urilor 3D sunt curbate perfect si se potrivesc la fix fara sa fie nevoie de lipici.

Construiti un fascinant puzzle 3D cu piese curbate; pliate sau plate.

Precizia fiecarei piese din plastic asigura o stabilitate extraordinara fara sa fie nevoie de lipici! Accesoriile suplimentare asigura finalizarea puzzle-ului pentru obtinerea unei superbe constructii.

Pentru adulti; a face un puzzle reprezinta o modalitate excelenta de a lua o pauza de la sarcinile de lucru; angajamente; si de a socializa intr-un mod liber si creativ.

Jocul de puzzle reprezinta un instrument ce poate contribui la bucuria vietii; la eliberarea de stres si la o mai buna conectare cu oamenii din jurul nostru.

Prin realizarea puzzle-urilor; atingem echilibrul perfect: aici competenta intampina provocari.

Asta inseamna: avem o sarcina pe care suntem capabili sa o facem; dar nu suntem siguri de cat timp avem nevoie pentru a o finaliza si daca vom avea succes la prima incercare.

Acesta este farmecul de a face un puzzle.

Indeplinirea obiectivelor; pe care le-am stabilit pentru noi insine; ne intareste increderea in sine si ne aduce armonie si satisfactie interioara.

Dr.

Stephan Lermer (Psiholog in Comunicare) Cu o traditie de peste 100 ani; Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891.

Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume.

Tehnologia Softclick - garanteaza 100% o fixare cat mai exacta.

Potrivire perfecta - fiecare piesa este individual realizata; manual si se potriveste doar in locul special stabilit; pentru o intercalare perfecta.

Carton si hartie speciala - orientarea si lungimea fibrelor de celuloza sunt optimizate pentru puzzle-uri si garanteaza o calitate superioara.

Bineinteles; cartonul este; de asemenea; ecologic.

Hartia este una speciale; minimizand reflexiile si evazarea puzzle-ului.

Decupajul piesei este desenat si taiat manual.

Asigurarea calitatii - verificarile continue si riguroase ne asigura ca primiti doar cele mai bune produse.

A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine.

Singurul producator de puzzle-uri premium; ce ofera un nivel al calitatii inegalabil; fiecare produs fiind testat din punct de vedere al culorii; formei perfecte etc.

Material: Carton ecologic si hartie speciala  
Numar componente: 54 pcs  
Pentru cine: Unisex
Varsta: 6-9 ani
Tip produs: Puzzle educativ   Puzzle 3D  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate