Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Quercetti - Joc creativ Fantacolor Baby

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

    Fantacolor Baby Basic este primul joc tip mozaic destinat copiilor. Cu ajutorul pieselor mari, colorate, in forma de cerc sau triunghi, copiii vor putea reproduce imaginile de pe plansele viu colorate. Jocul ajuta la dezvoltarea aptitudinilor motorii, a coodonarii miscarilor si ii invata pe cei mici sa recunoasca si sa sorteze culorile. Piesele sunt fabricate dintr-un plastic moale si sunt mari, neexistand riscul de a fi inghitite in cazul in care sunt bagate in gurita de catre cei mici. Jocul se adreseaza copiilor mai mari de 18 luni si include 6 planse colorate cu diverse modele amuzante, o placa cu 20 de gauri mari fabricata din plastic transparent si 24 de piese mari si moi ce pot fi potrivite cu usurinta de catre cei mici astfel incat sa rezulte modelele de pe planse. 60 de ani de experienta Quercetti.

    Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca.

    Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme.

    Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent! Lungime cutie (in cm) : 28.5 Latime cutie (in cm) : 5.2 Inaltime cutie (in cm) : 36 Greutate cutie (in Kg) : 0.676

.

Culoare: Alb, Albastru, Gri, Rosu, Verde, Maro, Negru, Multicolor, Turcoaz
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Pentru cine: Unisex
Varsta: 1-3 ani
Tip produs: Joc creativ   Set creativ  
Lasa un comentariu sau pune o intrebare
Recenzii (1 Recenzii)
Silvia C.,
14 august 2019

a cumparat acest produs în 23 iulie 2019