Quercetti Sortator Daisy

12700 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7
    O jucarie clasica, favorita tuturor generatiilor, acest sortator de forme va este oferit de Quercetti intr-o varianta noua si originala. Galetusa sortatorului are forma unei margarete, iar capacul are 7 gauri cu forme diferite in care manutele copilului trebuie sa potriveasca piesele mari colorate corespunzatoare. Piesele ce trebuie sortate dupa forma au aceeasi culoare ca si conturul orificiului in care trebuie introduse pentru a stimula atat dezvoltarea coordonarii ochi-mana, dexteritatea, aptitudinile motorii, cat si recunoasterea culorilor. Plansa cu gauri se poate folosi si drept capac pentru a putea depozita usor cele 16 piese alejocului. Copiii vor fi incantati sa deschida capacul si sa redescopere jocul, iar joaca va reincepe si va deveni si mai amuzanta. Jocul este recomandat coiilor mai mari de 1 an. Recomandat copiilor cu varste peste 3 ani. 60 de ani de experienta Quercetti.

Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca.

Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme.

Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent! Lungime cutie (in cm) : 33.5 Latime cutie (in cm) : 31 Inaltime cutie (in cm) : 12.70 Greutate cutie (in Kg) : 0.926 .

Culoare: Alb, Albastru, Gri, Rosu, Verde, Maro, Negru, Multicolor, Turcoaz
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Pentru cine: Unisex
Varsta: 1-3 ani
Tip produs: Jucarie sortare  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate