Set 8 recipiente hrana Beaba 4x150, 4x250 ml

11000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Set 8 recipiente hrana Beaba 4x150, 4x250 ml Recipiente cu inchidere ermetica, ideale pentru refrigerarea si pastrarea hranei bebelusului.

Acest set de 16 piese de la Beaba pastreaza intotdeauna mesele proaspete ale micutului. Material robust si utilizare versatila Recipientele sunt fabricate din polipropilena, astfel incat sa fie potrivite pentru a fi utilizare in cuptorul cu microunde, congelator si masina de spalat vase.

Nu contin BPA si pot fi stivuite pentru a economisi spatiu.

Cand sunt suprapuse unul peste celalalt, acestea stau in mod deosebit in siguranta datorita formei speciale a capacului. Spatiu pentru notarea continutului Exista un spatiu deosebit de practic pe fiecare recipient, pentru notarea continutului - in acest fel, stii intotdeauna ce se afla in recipient, mai ales atunci cand vrei congelezi o masa.

Datorita gradadiei, poti vedea imediat ce cantitate de alimente se afla in recipient. Caracteristici Set 8 recipiente hrana Beaba 4x150, 4x250 ml: • Setul este format din 8 recipiente ermetice (4x150, 4x250 ml) si 8 capace in diverse culori.• Recipientele pot fi utilizate in cuptorul cu microunde (fara capac), frigider, congelator si in masina de spalat vase.• Fabricate din polipropilena, recipientele pot fi utilizate pentru dezghetare si reincalzire direct in cana Robotului Babycook® si in incalzitorul la Bain Marie Bib' Expresso.• Depozitare usoara: recipientele sunt stivuibile datorita sistemului ingenios de conectare integrat pe capac.• Includ spatiu pentru notarea continutului.• Gradatie pentru masurarea volumului.• Recipiente cu inchidere ermetica pentru pastrarea aromelor, 100% rezistente la scurgeri.• Material: polipropilena (PP), fara BPA (in conformitate cu legislatia in vigoare).

Caracteristici speciale: 8 bucati   4x150 ml   4x250 ml  
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Pentru cine: Unisex
Varsta: 6-12 luni
Tip produs: Set recipiente  
Lasa un comentariu sau pune o intrebare
Recenzii (1 Recenzii)
Elsa V.,
18 aprilie 2024