Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Scaun auto Cybex Pallas B2 fix Volcanic black

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cybex Pallas B2-fix

Descoperă Scaunul Auto Pallas B2-fix: Protecție și Confort Pentru Copilul Tău

Scaunul auto Pallas B2-fix este răspunsul evoluției continue în domeniul siguranței copiilor în mașină. Dezvoltat în urma generațiilor de cercetări și teste riguroase, acest scaun auto 2-in-1 oferă o soluție completă pentru părinții care doresc cea mai înaltă calitate și siguranță pentru micuții lor, pe măsură ce cresc și se dezvoltă.

Caracteristici Cheie:

1.      Siguranță Maximă pe Tot Parcursul Creșterii: Scaunul Pallas B2-fix este conceput pentru a oferi siguranță sporită, inclusiv în zonele sensibile precum gâtul și capul copilului. În prima fază, beneficiază de protecția garantată de scutul de protecție, care poate fi utilizat până la 21 kg. Mai târziu, poți trece la fixarea cu centura de siguranță în 3 puncte a mașinii, asigurându-ți că micuțul tău este mereu în siguranță.

2.      Instalare Ușoară Cu sau Fără ISOFIX: Datorită sistemului ISOFIX integrat, instalarea în mașină este rapidă și simplă, garantând un nivel înalt de siguranță. Scutul de protecție are capacitatea de a absorbi șocurile în cazul unui impact, asemenea airbag-urilor, pentru a oferi o protecție excepțională.

3.      Flexibilitate și Adaptabilitate: Pallas B2-fix se adaptează creșterii copilului tău, de la 9 luni până la 12 ani, sau de la aproximativ 76 cm la 150 cm în înălțime. Aceasta face din el un partener pe termen lung în călătoriile tale.

4.      Conformitate Cu Standardele de Siguranță: Produsul este fabricat în conformitate cu standardul UN R44/04 și se încadrează în grupa 1/2/3, acoperind greutatea recomandată de la 9 până la 36 kg.

Specificații Tehnice:

·        Conformitate: Standard UN R44/04

·        Grupă: 1/2/3

·        Greutate Recomandată: 9 kg până la 36 kg

·        Înălțime Recomandată: 76 cm până la 150 cm

·        Varsta Recomandată: Aproximativ 9 luni până la 12 ani

      Scaunul auto Pallas B2-fix este aliatul siguranței și confortului pentru copilul tău în timpul călătoriilor cu mașina. Cu caracteristici tehnice de ultimă generație și conformitate strictă cu standardele de siguranță, acesta oferă părinților liniștea și încrederea că cei mici sunt în cele mai bune mâini. Cumpără acum pentru a oferi copilului tău cea mai bună experiență în mașină!

Tip produs: Scaun auto  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!