Klippan - Scaun auto Opti129 Freestyle Spatar reglabil, 125 cm/32 Kg, 9-36 Kg, i-Size

2.19900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 2199 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Scaunul auto Klippan OPTI129 reprezinta o noutate pentru intreaga gama Klippan. Acesta este proiectat conform standardului i-Size (UN R 129-3) si se adreseaza copiilor cu inaltimea de 61-125 cm si greutatea maxima de 32 Kg. Scaunul se monteaza cu spatele catre sensul de mers (rearfacing) si se fixeaza cu centura de siguranta in 3 puncte.

Scaunul Klippan Opti 129 i-Size este un scaun auto rear-facing. Pana in prezent, scaunele aprobate ca i-Size au fost echipate cu ancore Isofix, dar Klippan Opti 129 a fost omologat ca primul scaun auto i-Size R129 cu fixare cu centura de siguranta in 3 puncte, pentru copii cu inaltimea de 61-125 cm. Scaunul Klippan Opti 129 a trecut, de asemenea, testul Plus efectuat de VTI Suedia.

Deoarece scaunul nu utilizeaza ancore Isofix si este omologat i-Size, testele recomanda greutatea maxima a copilului de 32 kg.

Prin urmare, Klippan Opti 129 este un scaun auto conceput sa fie montat cu spatele catre sensul de mers, fiind de cinci ori mai sigur decat scaunele montate cu fata catre sensul de mers.
Klippan Opti 129 se instaleaza cu centurile in 3 puncte ale masinii si cu centurile de ancorare inferioare. Inclinarea poate fi reglata inainte de instalare.

Se poate regla inaltimea tetierei si a centurii de umar.

Husa Klippan Opti 129 este cusuta in conformitate cu principiile finlandeze de calitate si protectia mediului. Straturile de material sunt cusute impreuna (substrat - spuma - tesatura exterioara). Deoarece nu laminam materialele, nu folosim adezivi in productie. Buzunarele cusute pe interiorul husei permit inserarea de perne suplimentare, astfel incat scaunul sa fie cat mai confortabil pentru spatele copilului dumneavoastra. Husa este detasabila si lavabila. Spatarul, scaunul si tetiera pot fi indepartate separat, daca se doreste.

CARACTERISTICI

Produs fabricat cu tratare chimica redusa
Husa scaunelor auto Klippan sunt cusute fara laminare
Scaunul Klippan Opti 129 ofera o garantie de 10 ani de la data achizitiei cu conditia ca scaunul sa fie utilizat si depozitat corespunzator
Va recomandam ca scaunul implicat in accident sa nu fie refolosit
Scaunele auto Klippan pot fi reciclate conform instructiunilor de utilizare

DATE TEHNICE:

Dimensiuni (Lxl): 44x49 cm
Latimea umerilor copilului: aproximatic 34 cm
Greutate: 11.6 kg

Accesorii incluse: Tetiera   Husa   Perna reductoare  
Caracteristici speciale: Spatar reglabil   125 cm/32 Kg  
Categorie de greutate: 9-36 Kg  
Culoare: Negru  
Greutate produs (Kg): 12  
Pentru cine: Unisex  
Sistem siguranta: Isofix  
Varsta: 36+   18+   24+   12+   9+  
Tip montare: Rear facing  
Tip produs: Scaun auto  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare