Lorelli - Scaun auto Proxima I-Size , Spatar reglabil, Protectie laterala, Rotire 360 grade, 40-105 cm, 0-18 Kg, cu Isofix, Gri/Roz

1.39700 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 1397 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Cumparate frecvent impreuna:

Scaunul auto PROXIMA i-SIZE cu ISOFIX şi picior de sprijin, este un scaun revoluţionar pe piaţă, recomandat pentru copii cu varste de la 0 luni până la 4 ani, maxim 22 kg.
Sistemul Isofix este cel mai inovativ sistem de siguranţă, care permite ca scaunul auto să fie fixat ȋn maşină fără a se utiliza centurile de siguranţă ale maşinii. El este compus din 2 conectoare standard.
Sistemul Isofix oferă maximă protecţie în toate situaţiile de impact şi exclude riscul ca scaunul să alunece, să se răstoarne sau să se balanseze.
Calatoria bebeluşului va fi placută şi confortabilă graţie scaunului auto PROXIMA i-SIZE – scaun cu sistem de rotaţie 360⁰ ce facilitează poziţionarea copilului ȋn scaunul auto, iar piciorul de sprijin telescopic adaugă un plus de siguranţă.
Caracteristici:
- scaun auto dotat cu bază rotativă la 360⁰, avantaj ce permite aşezarea copilului de la 0 la 13 kg cu spatele către direcţia de mers şi aşezarea copilului de la 9 kg la 22 kg cu faţa către direcţia de mers , fără să mai fie necesară ridicarea scaunului şi repoziţionarea lui pe banchetă.
- picior de sprijin telescopic, ce oferă un plus de siguranţă. Piciorul de sprijin este reglabil in inaltime pe 22 de pozitii.
- baza scaunului auto se fixează doar cu ajutorul sistemului isofix. Baza scaunului are un suport rotund pentru picioarele copilului, avand rol de sprijin si de anti-murdarire bancheta auto.
- Dotat cu sistem de tensionare centuri.
- Întreg scaunul este reglabil (spătarul + şezutul), având 4 poziţii de reglare (3 cu faţa la direcţia de mers, 1 cu spatele la direcţia de mers).
- Tetiera reglabilă pe 8 trepte de ȋnălţime, ȋn funcţie de vârsta copilului.
- Centuri de siguranţă cu prindere ȋn 5 puncte şi prevăzute cu pernuţe speciale, antialunecare.
- Reglarea ȋnaltimii centurilor de umeri este realizată simultan cu reglarea ȋnaltimii tetierei.
- Prevăzut cu sistem de protecţie impact lateral.
- Scaun dotat cu suport moale pentru spate şi cap, şi pernă lombară suplimentară care oferă confort sporit copilului ȋn timpul transportului, precum şi pentru siguranţă ȋn caz de impact;
- Tapiţeria este confecţionată dintr-un material textil de calitate premium, şi este detaşabilă si lavabilă.
  ATENTIE! Scaunul auto PROXIMA i-SIZE este destinat doar utilizării ȋn autoturisme dotate cu sistem de prindere ISOFIX !

Mod de instalare:
0-15 luni – se instalează ȋn sens invers direcţiei de mers (inaltime copil intre 40 cm si 87 cm);
Peste 15 luni – se instalează ȋn sensul direcţiei de mers (inaltime copil intre 76 cm si 105 cm).


OMOLOGARE: Acest produs este fabricat în conformitate cu standardul european de siguranta ECE R129 / 02 (scaune auto pentru copii), asigurând maximum de siguranță și confort pentru copilul dumneavoastră. Normele de siguranta R129/02 i-Size iau in calcul si inaltimea copilului pentru a determina care scaun auto este mai potrivit pentru el, comparativ cu norma R44/04, care se refera strict la greutatea copilului.

]]>

Scaunul auto trebuie curățat cu apă rece și săpun. Nu folosiți substanțe de curățare agresive sau abrazive.Husele detașabile se pot spăla manual în apă caldă (maxim 30 ° С). A nu se folosi înălbitor. Nu calcati. Nu uscati in lumina directă a soarelui. Părțile din plastic trebuie curățate cu laveta din bumbac, apă și detergent delicat. Nu folosiți nici un solvat.

Acest produs este produs în conformitate cu standardul european de siguranță ECE R129 / 02 (scaune auto pentru copii), asigurând siguranța și confortul maxim pentru copilul dumneavoastră.

Accesorii incluse: Husa   Perna reductoare  
Caracteristici speciale: Spatar reglabil   Protectie laterala   Rotire 360 grade   40-105 cm  
Categorie de greutate: 0-18 Kg  
Culoare: Gri/Roz  
Greutate produs (Kg): 14  
Pentru cine: Fetite  
Sistem siguranta: Isofix  
Varsta: 12+   0+   3+   6+   9+  
Tip montare: Rear facing   Forward facing  
Tip produs: Scaun auto  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare