Kit constructie corturi copii mare, PL-UG

16900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Construiți-vă propriul cort, vizuină sau fort cu ajutorul instrumentelor pl-ug, cearșafuri vechi, scaune, mese, ferestre și multe altele. Lasă-ți imaginația să se elibereze!

Instrumentele pl-ug facilitează construirea de corturi sau forturi. Toate instrumentele pl-ug se conectează între ele prin conexiunea brevetată pl-ug. Aveți întotdeauna instrumentul perfect pentru a vă construi cortul, în interior sau în exterior. Atașați pl-ug la aproape orice, în interior sau în exterior.

Cine nu a făcut nici măcar un cort din cearșafuri peste scaune, mese și bănci. A fost întotdeauna o provocare să fixezi așternuturile. Ați încercat cu cărți sau cuie, adesea fără rezultate. Acum există în cele din urmă soluția:

Construiește-ți singur cel mai frumos cort cu un kit de cort PL-UG și folosește lucrurile din jurul tău, precum scaune, ferestre, pervazuri și mese laterale. Atașați cârligul, bățul, clema sau ventuza, asamblați mânerul și filetați pânza. Lăsați-vă imaginația să se dezlănțuie și construiți un cort în camera dvs. sau în grădină cu un cearșaf veche sau o plapumă. Un cort diferit în fiecare zi. Lipiți un mâner pe fereastră cu ventuza, un mâner pe pat cu cârligul și un mâner pe raftul cu șurub. Pur și simplu întindeți pânza între aceste puncte.

Pentru copii nu este nimic mai distractiv decât să-și construiască propriul cort sau tabără! Cu acest kit de cort de la PL-UG puteți construi tabere de interior și de exterior fără știfturi sau cleme! Acest set Pl-ug conține un sistem ingenios de cleme și cârlige pentru a-ți construi cu ușurință propriile tabere cu o răsucire și un clic.

Setul conține:

 • 8 poli,
 • 4 conectori,
 • 3 cleme
 • 3 cârlige,
 • 2 ventuze,
 • 2 cuie,
 • 6 manere
 • 1 tablă.
  Caracteristici speciale: Mare  
  Greutate produs (Kg): 3-5 kg
  Pentru cine: Unisex
  Varsta: 3-6 ani
  Tip produs: Set de constructie  
  Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

  Categorii asociate