Kit STEM Inginerie mecanica

21900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Kit STEM Inginerie mecanica Începe studiul fizicii mecanice învățând totul despre mecanisme simple și despre modul în care acestea sunt folosite pentru a face sarcinile complexe mai ușor de realizat.

Prin 26 de exerciții de construire a modelelor, vei investiga toate cele șase mecanisme simple clasice - roți și osii, pârghii, scripete, planuri înclinate, șuruburi și pene - precum și roți dințate.

Începe cu modele simple pentru a garanta o înțelegere completă a principiilor, apoi avansează la modele mai mari și mai complexe.

De asemenea, este inclusă o scară cu arc special concepută, astfel încât să puteți măsura modul în care mașinile schimbă direcția și magnitudinea forțelor, facilitând munca.

Cu acest sistem de construcție durabil și modular, puteți vedea cum aceleași elemente de bază se combină în moduri diferite pentru a forma fiecare mașină.

Modelele pot fi asamblate și dezasamblate din nou și din nou; combină piesele pentru a crea propriile configurații, limitate doar de imaginația ta! Pe lângă experiența practică neprețuită pe care o veți obține din construirea modelelor, manualul color cu 32 de pagini prezintă și exemple de mașini simple în acțiune în viața de zi cu zi.

Balansoarul de la locul de joacă, roaba din curtea ta, catargul din curtea școlii tale - toate acestea sunt exemple de mecanise simple din lumea reală! Așa că începe să construiești, să investighezi și să experimentezi pentru a descoperi cum fizica este peste tot în jurul nostru! Manualul cu imagini colorate, de 48 de pagini, vă ghidează experimentele cu instrucțiuni pas cu pas.

Conține 132 piese, manual cu instrucțiuni și informații.

Premiat cu Parents’ Choice Gold Award 2019 Vârsta recomandată: +8 ani.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 8 ani, conține piese mici, pericol de înghițire.

Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului.

Citiți instrucțiunile înainte de utilizare, urmați-le și păstrați-le pentru referință.

Produs in Taiwan pentru Thames & Kosmos, Anglia.

Manual Kit STEM Inginerie mecanica - descarca fisier.

Greutate produs (Kg): 0.7 Kg  
Pentru cine: Baiat  
Varsta: 6 - 9, 9+  
Tip produs: Set de constructie  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate