Pixio - Set joc constructii magnetice Orange Animals, 162 piese, aplicatie gratuita iOS sau Android

Transport gratuit

42500 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 425 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Lumea copiilor e plină de culoare și de posibilități. Ce ar fi dacă toate animalele ar fi portocalii? Ce ar fi dacă animalele din junglă ar trăi împreună cu animalele din savană și cu cele din deșert? Cum ar fi ca toate animalele din lume să se afle în camera copilului tău, în același timp? Ei bine, toate acestea sunt posibile cu noul set de construcție Orange Animals de la Pixio! 

 

Toate animalele portocalii? Desigur! De ce nu? 

Fiind o jucărie open-ended în doar 3 culori (portocaliu, alb și negru), setul de cuburi Orange Animals îl provoacă pe cel mic să vadă lumea într-un mod unic și foarte creativ. O cămilă, un fazan, un urs sau poate o vulpe? Desigur, însă piesele trebuie ordonate în așa fel încât cele 3 culori să sugereze umbre, adâncituri sau terminații. Astfel, copilul dezvoltă atât un simț deosebit al culorilor, cât și o gândire geometrică și strategică. 

 

După ce înțelege cum funcționează îmbinările și cum să folosească culorile în avantajul său, cerul este limita – copilul poate crea singur noi și noi designuri, fără a se plictisi și fără să intervină monotonia specifică jocurilor cu final închis.

 

Set de construcție pentru o minte ageră și creativă

Faptul că cel mic are libertate totală de creație îl ajută în dezvoltarea laturii sale creative. O minte ageră este cea care găsește soluții și programează în avans fiecare mișcare – exact asta îl va învăța joaca cu cuburile Orange Animals!

 

Aplicație gratuită pentru iOS și Android 

Seturile de construcție Pixio îți oferă acces gratuit la aplicația pentru iOS și Android. În aplicație, vei găsi indicații pas cu pas pentru construirea a numeroase designuri. Descoperă sute de idei de noi forme ce pot fi construite cu acest set de cuburi 3D!

 

Cadoul perfect pentru copiii peste 6 ani

Cuburile de construit Pixio conțin părți mici, de aceea este interzisă oferirea lor copiilor sub 3 ani. Ca nivel de dificultate al puzzle-urilor 3D, aceste seturi formează cadoul perfect pentru copiii peste 6 ani.

 

Caracteristicile setului Orange Animals

  • Setul conține 162 de cuburi magnetice în 3 culori,
  • Se livrează cu un ghid de construcție pentru a crea ușor primele forme,
  • Oferă acces în aplicația digitală Pixio pentru sute de idei de noi forme și indicații pas cu pas,
  • Magneții folosiți sunt extrem de puternici și rezistenți în timp,
  • Fiecare set este compatibil cu orice alt Pixio,
  • Dimensiunea unui cub: 8 milimetri.


 

 

Greutate produs (Kg): 0.17711  
Tip produs: Set de constructie Magnetic  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate