Soy Luna

(28 produse)

Soy Luna

(28 produse)

1-28 din 28 produse

Soy Luna - 28 produse cu preturi intre 22.3 lei si 297.62 lei

Soy Luna – o gama variata de produse deosebite pentru fetite

Vine o vreme in viata oricarui copil in care lumea lui se invarte in jurul unui personaj de desen animat sau a unui serial. Daca ai ajuns aici, inseamna ca fetita ta a descoperit serialul Soy Luna si acum isi doreste toate produsele care exista cu protagonista acestuia. De altfel, Soy Luna se numara si printre colectiile populare de pe babyneeds.ro – vei gasi aici penare, ghiozdane si trolere, dar si multe accesorii pentru plimbarile in familie.

Ghiozdane cu Soy Luna si alte articole pentru fetitele care iubesc serialul

Ghiozdanele cu Soy Luna sunt cautate nu doar pentru designul in sine si pentru desenele reprezentative, ci si pentru compartimentarea lor. Sunt perfecte pentru fetitele care vor sa detina un rucsac cu Soy Luna organizat, cu caiete, instrumente de scris si alte articole necesare. Daca micuta ta este mare fana a acestui personaj, isi poate alege si un penar cu Soy Luna, dar si o umbrela cu Soy Luna, care sa o insoteasca in zilele reci si ploioase de toamna.

Pentru ca stim cat de iubit este serialul Soy Luna si produsele din aceasta colectie, ne-am asigurat ca in magazinul nostru vei gasi o varietate mare din care poti alege. Daca esti in pana de idei de cadouri pentru o fata care urmareste constant acest serial, aici vei gasi mai multe produse pe care le poti oferi cu drag – sa fie un ghiozdan cu Soy Luna sau o bicicleta cu pedale