Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Suzeta Nuk Mickey Silicon M1 Rosu 0-6 luni

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Noua suzeta Trendline Disney Mickey din silicon aduce momente de liniște atat pentru bebeluș, cat și pentru părinți.Forma sa anatomică a fost dezvoltată luand drept exemplu mama natură.

În compania acestei suzete bebelușul se simte confortabil deoarece nevoia sa naturală de a suge este indeplinită.Varful mai ingust, subțire și plat elimină presiunea asupra maxilarului. Mulțumită acestor caracteristici, noua suzeta NUK este foarte utilă cand bebelușul stă culcat pe spate sau in lateral.Se mulează perfect pe bolta palatină, limba avand spațiu suficient pentru a executa diverse mișcări necesare dezvoltării mușchilor implicați in procesul de masticație, inghițire și vorbire. Suzeta Nuk Mickey Silicon Tranziția de la baza spre varful tetinei se face lent, astfel incat 95% din copii acceptă fără dificultate Studiile independente realizate in Germania arată că utilizarea acestei suzete nu generează confuzie față de mamelon sau respingerea acestuia.Prin intermediul ventilului inovator, aerul este eliminat, iar suzeta este in permanență moale și flexibilă.Confecționată in intregime din material care nu conține substanțe nocive, se intreține simplu și fără eforturi suplimentare.

Tetina din silicon transparent este inodoră și rezistentă la fierbere.Ambalajul este prietenos cu mediul.Printul vesel, cu indrăgitele personaje Disney este foarte apreciat de fanii celor doi șoricei isteți.Manerul este foarte practic și poate fi manevrat chiar și de cele mai mici manuțe. Suzeta Nuk Mickey Silicon M1 Rosu 0-6 luni: • forma originală NUK imbunătățită, modelată după mamelonul mamei in timpul alăptării;• suzetă ortodontică care permite dezvoltarea armonioasă a dinților și a maxilarului;• varsta 0-6 luni;• ambalaj rezistent;• fără BPA;• 1 buc per pachet;• print cu indrăgitele personaje Disney.

Colectie: Mickey Mouse  
Culoare: Rosu
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Material: Silicon  
Pentru cine: Baietei
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Suzeta  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate