Termometru Copii

(124 produse)

Termometru Copii

(124 produse)

1-60 din 124 produse

Termometre - 124 produse cu preturi intre 9.99 lei si 989.01 lei

Termometre digitale de calitate, precise si usor de folosit

Oare are febra? Oare apa este prea calda? Este frig in camera bebelusului? Laptele este prea fierbinte? Sunt intrebari frecvente pe care orice proaspata mamica le pune intr-un moment sau altul. Ce au ele in comun? Faptul ca toate isi gasesc raspunsurile intr-un termometru. Fie ca vorbim de un model care masoara temperatura din casa, de unul care masoara temperatura corpului, temperatura apei din cadita lui bebe sau temperatura laptelui, el trebuie sa fie cat mai precis, calitativ si usor de folosit. Un design dragut este un plus.

In functie de nevoile pe care le ai, gasesti in oferta noastra termometre flexibile, destinate utilizarii orale, axiale sau rectale, termometre medicale certificate, modele digitale tip pistol cu infrarosu pentru ureche si frunte, deci, non contact, modele pentru baita fara mercur si pentru camera, precise si la un raport calitate pret foarte bun. Pentru nou-nascuti, de mare ajutor iti poate fi si termometrul digital tip suzeta.

Termometrele - accesoriile indispensabile intr-o casa cu copii

Termometrele electronice chiar iti pot face viata mai usoara. Pe langa faptul ca unele sunt multifunctionale, deci, le poti folosi atat pentru masurarea temperaturii apei, a laptelui, cat si pentru masurarea temperaturii corpului bebelusului, multe dispun si de functii extra, cum ar fi posibilitatea de a fi sterilizate, sistem de alertare in caz de temperatura ridicata, mod de noapte, masurarea umiditatii aerului din incapere sau memorarea ultimei valori identificate. Precizia de masurare a temperaturii de doar cateva secunde este o alta caracteristica dupa care mamicile se ghideaza atunci cand aleg un produs din aceasta categorie. Bineinteles, trebuie luat in calcul si pretul. Cu cat functiile sunt mai multe si diverse, cu atat pretul este mai mare. Calitatea, insa, va face diferenta. Tu ce alegi?