LEPU - Termometru digital Cu infrarosu

12900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 129 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Cumparate frecvent impreuna:

Termometrul cu infrarosu Lepu model LFR30B este un termometru digital usor de utilizat pentru a masura temperatura oamenilor a fluidelor sau a altor suprafete. Recomandare: achizitionati doar termometre cu certificat CE emis confrom directivei CE 93/42/EEC pentru ca acestea sunt dispozitive medicale certificate si doar acestea sunt potrivite uzului uman avand ca beneficiu principal o abatere mult mai mica deci o masurare corecta a temperaturii.

In acest sens solicitati vanzatorului sa va prezinte avizul de la Ministerul Sanatatii (ANMDM) pentru a avea certitudinea ca producatorul indeplineste standardele de calitate si ca aceste termometre au dreptul sa fie vandute legal pe piata din Romania. Caracteristici: masurarea igienica a temperaturii fara contact produsul este destinat uzului uman (nu industrial).

certificare CE ca si dispozitiv medical clasa 2a echipat cu tehnologie inovatoare - ofera o citire precisa in doar 1 secunda iar cu ajutorul sistemului infrarosu cu indicator luminos albastru veti obtine cea mai buna distanta de masurare  cu ajutorul acestui dispozitiv puteti masura temperatura corpului cea ambientala a laptelui a alimentelor a apei din cada (Atentie! Nu introduceti termometrul in apa!) sau a obiectelor usor de utilizat: functioneaza cu ajutorul unui singur buton si afiseaza automat ultima temperatura masurata dispozitivul schimba culorile ecranului conform temperaturii (verde pentru temperatura normala pana la 37 5°C galben pentru temperatura ridicata intre 37 5°C si 38 5°C si rosu pentru febra respectiv peste 38 5°C ). distanta de masurare: 1-5 cm rapid si precis: masoara in aprox.

1 secunda cu rata maxima admisa de eroare de ± 0 2°C functie de memorie cu pana la 99 de masuratori auto standby: 60 secunde mod afisare: Celsius sau Fahrenheit intervalul de variatie a temperaturii: Corp 32°C ~ 43°C; Obiecte: 0°C ~ 100°C temperatura mediului de functionare: 15°C ~ 40°C temperatura depozitare: -20°C ~ 55°C mediu de depozitare - umiditate relativa: sub 85% echipat cu sonda din cupru care ajuta la o masurare precisa  greutate: 69 grame (cu tot cu baterii) material: ABS ( material termoplastic) alimentare: DC3V 2 baterii tip AAA (neincluse) Pachetul include: termometru instructiuni Dimensiune produs: 16.8 x 3.6 x 4.8 cm Dimensiune ambalaj: 20.2 x 7.2 x 5.6 cm Garantie: 12 luni  Atentie! Acest produs este un dispozitiv medical si nu intra sub incidenta O.U.G.

34/2014 art 3 alin 3 lit b privind returul produselor.

Cititi cu atentie instructiunile de utilizare. Aparatul poate fi utilizat numai in scopul mentionat in instructiunile de utilizare. Copiilor le este interzisă utilizarea aparatului.

Produsele medicale nu sunt jucarii. Aparatul a fost conceput pentru utilizarea practica insa nu poate inlocui un consult medical. Termometrul cu infrarosu este destinat pentru masurarea temperaturii la nivelul fruntii.

Nu utilizati pentru masurarea temperaturii in alt mod (sub brat gura etc).

Senzorul de masurare este cea mai sensibila componenta a termometrului.

Tratati senzorul de masurare cu atentie mai mare la curatare. Nu folositi agenti de curatare agresivi. Este interzis sa lasati produsul expus direct razelor soarelui unor substante chimice sau la temperaturi ridicate.

Caracteristici speciale: Cu infrarosu  
Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 12+   0+   3+   6+   9+  
Tip produs: Termometru digital  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate