Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Spin master - ZOOBLES Z-GIRLZ FIGURINA DE TRANSFORMARE FETITA URSULET PANDA

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Fa cunostinta cu Zoobles Z-Girlz, cele mai bune prietene ale Zoobles Animals care pot fi dragute sau obraznice.

Setul cu 1 Zoobles Z-Girlz si Happitat include o figurina moderna Zoobles Z-Girlz, un Happitat potrivit si o lista care te ajuta sa tii evidenta colectiei tale.

Toate Zoobles Z-Girlz se transforma in doua etape, in mod uimitor.

Fiecare Zoobles Z-Girlz este la inceput o bila colorata care se transforma intr-un animal foarte adorabil atunci cand o rostogolesti pe Happital-ul corespunzator.

Pur si simplu rostogoleste bila peste punctul de metal de pe Happitat iar personajul tau Z-Girlz va lua nastere in mod magic, scotand la iveala Animalul Zoobles! Este foarte distractiv! Apoi apasa pe capul personajului pentru a-l transforma intr-o Zoobles Z-Girl foarte moderna! Este foarte distractiv! Fiecare papusica Zoobles Z-Girlz are modele si detalii in culori vibrante si fiecare are propriul stil si infatisare.

Descopera personale precum Crystal Narwhal, Sparkelle, Kawaii Bunny cel stralucitor, Hoppy Heartz Hip Hop Panda neon, Bam Bae si multi altii.

Fundalul Happitat-ului Zoobles Z-Girlz este perfect pentru jocurile tale creative.

Se asorteaza stilului papusii tale sau si este inspirat de activitatea ei preferata, precum noptile petrecute la prietenele ei acasa, coafatul, dansurile hip hop si multe altele! Pentru si mai multe moduri de a te juca, nicio Zoobles Z-Girl nu este fericita fara animalul ei Zoobles! Cauta prietena cea mai buna a personajului tau (fiecare vanduta separat) si imbina-le Happitat-urile pentru a crea un spatiu de joaca mare! Colectioneaza toate cele 12 Z-Girlz si 12 Animale Zoobles (fiecare vandute separat) pentru a-ti extinde minunata lume Zoobles! Figurinele de jucarie Zoobles sunt cadoul perfect pentru fetite cu varsta de peste 5 ani.

Descopera Zoobles Z-Girlz si stilul lor unic in Setul de 1 Zoonles Z-Girlz si Happitat!CIn acest set este inclus personajul Z-Girlz Fetita Ursulet Panda.

Culoare: Alb, Albastru, Gri, Rosu, Verde, Maro, Negru, Multicolor, Turcoaz
Greutate produs (Kg): 0.1  
Varsta: 3-6 ani, 6-9 ani, 9-12 ani
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate